Prvi teaseri za She-Hulk, Moon Knight i Ms. Marvel

Disneyjeva serija She-Hulk najavljena je još 2019. godine, zajedno s još dvije MCU serije Moon Knight i Ms. Marvel. A jučer su u sklopu proslave Disney plus dana konačno objavljeni kratki teaseri za sve tri navedene serije.

She-Hulk razvija Jessica Gao koja je ujedno i glavna scenaristica (Rick and Morty). Redateljice su Kat Coiro i Anu Valia. Glavne uloge tumače Tatiana Maslany kao Jennifer Walters a.k.a She-Hulk, Renée Elise Goldsberry kao Amelia, Josh Segarra i Ginger Gonzaga u za sada nepoznatim ulogama, Jameela Jamil kao zlikovka Titania. Tim Roth će reprizirati svoju ulogu kao Emil Blonsky a.k.a. Abomination, dok će Mark Ruffalo tumačiti Brucea Bannera (ili kako teaser ukazuje profesora Hulka). Navodno ćemo u seriji imati prilike gledati i Megan Thee Stallion. Nakon brojnih odgoda radi pandemije serija je snimanje započela tek u travnju i zvršila u kolovozu. Serija ima deset epizoda, ali još nije poznato kada je možemo očekivati na Disney plus platformi.

Moon Knight razvija Jeremy Slater (The Umbrella Academy) koji je ujedno i glavni scenarist. Redatelji su Mohamed Diab te Justin Benson i Aaron Moorhead (Synchronic). Glavne uloge tumače Oscar Isaac kao Marc Spector a.k.a Moon Knight, Ethan Hawke kao glavni antagonist (pretpostavlja se da je riječ o interpretaciji zloglasnog plaćenika Bushmana) te Gaspard Ulliel i May Calamawy u za sada nepoznatim ulogama. Serija se sastoji od šest epizoda koje se na Disney plus platformi očekuju 2022. godine.

Ms. Marvel razvija Bisha K. Ali (Four Weddings and a Funeral, Loki) koja je ujedno i glavna scenaristica. Redatelji na projektu su Adil El Arbi, Bilall Fallah, Sharmeen Obaid-Chinoy i Meera Menon. Glavne uloge tumače Iman Vellani kao Kamala Khan, Aramis Knight kao Kareem a.k.a. Red Dagger, Saagar Shaikh kao Kamalin brat Amir, Rish Shah kao Kamran, Matt Lintz kao Kamalin najbolji prijetelj Bruno Carrelli, Zenobia Shroff kao Kamalina majka Muneeba te Mohan Kapur kao Kamalin otac Yusuf. Serija se sastoji od šest epizoda i na Disney plus platformu stiže na ljeto 2022. godine.

Check Also

The Last of Us: prvi trailer za HBO-ovu adaptaciju!

HBO je konačno objavio prvi trailer za adaptaciju jedne od najboljih i najprodavanijih videoigara The …

Shadow and Bone: teaser za 2. sezonu Netflixove fantasy serije!

U sklopu globalnog fanovskog eventa Tudum Netflix je između ostalog objavio teaser za drugu sezonu …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics