Prvi teaser za Netflixovu seriju Wednesday!

Netflix je objavio friški teaser za njihovu nadolazeću igranu seriju Wednesday, spin-off filma The Addams Family (Obitelj Adams) i njegovih nastavaka. Na žalost ovo je baš pravi teaser koji nas tek izaziva s prvim kadrovima serije koje ćemo dobiti za koji dan, točnije 06. lipnja, za Netflixov Geeked Week. No, nije da nismo dobili ništa u prvom teaseru, jer otkriven nam je The Thing iliti Stvar. Stvar lupka o ekran kako bi zamolila našu pozornost i počinje gestikulirati. Poruka glasi: “Poslušajte moje upozorenje. Približava se teški teror. Zove se… Wednesday.”

Redatelj i izvršni producent serije je Tim Burton (Edward Scissorhands, Beetlejuice, Sweeney Todd, Batman). Showrunneri, scenaristi i izvršni producenti su Al Gough i Miles Millar (Smallville, Into the Badlands). Kompozitor serije je legendarni Danny Elfman (Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Beetlejuice).

Serija se opisuje kao nadnaravni misterij, koji u fokusu ima Wednesday Addams dok pohađa Nevermore Academy. Wednesday nastoji ovladati svojim nadnaravnim psihičkim sposobnostima koje se još razvijaju, osujećujući monstruozna ubojstva, koja teroriziraju lokalni grad, i rješiti nadnaravni misterij koji je upleo i njezine roditelje još prije 25 godina – sve dok navigira njenim novim i vrlo zamršenim odnosima u Nevermoreu.

Titularnu ulogu tumači Jenna Ortega (Scream, X). Ostale uloge tumače Catherine Zeta-Jones kao Morticia Addams, Luis Guzmán kao Gomez Addams, Riki Lindhome kao dr. Valerie Kinbott, Jamie McShane kao šerif Donovan Galpin, Tommie Earl Jenkins kao gradonačelnik Walker, Isaac Ordonez kao Pugsley, Gwendoline Christie kao ravnateljica Larissa Weems. Također ćemo imati priliku gledati i Christinu Ricci u za sada nepoznatoj ulozi.

Wednesday na Netflix stiže ovu jesen, sa svih osam epizoda serije.

Check Also

Prvi pogled na film The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim

Pripremite se za povratak u Međuzemlje s anime filmom The Lord of the Rings: The …

Twilight of the Gods, novi pogled na Netflixovu animiranu seriju

Prva fotografija za Netflixovu animiranu seriju Twilight of the Gods objavljena je u travnju, a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics