Prvi teaser za Netflixovu seriju Jinn

Netflix je objavio prvi teaser za nadolazeću šestodjelnu nadnaravnu seriju Jinn. Riječ je o prvoj originalnoj arapskoj koprodukciji s Netflixom, koja predstavlja fuziju između srednjoistočne mitologije i modernih tema poput ljubavi, avanture i prijateljstva. Redatelj i izvršni producent serije je Mir-Jean Bou Chaaya (Very Big Shot). Glavni scenarist je Elan Dassani, dok su scenariju doprinijeli i Rajeev Dassani (SEAM) i Amin Matalqa (Sundance Award Winner, Captain Abu Raed) koji je ujedno i režirao zadnje tri epizode. Serija je u cijelosti snimana u Ammanu, u Jordanu.

“Željeli smo prikazati arapsku mitlogiju, folklor, i možda njavažnije arpske tinejdžere. Smatramo kako svijet nije vidio prave arapske tinejdžere u bilo kojem kontekstu. Željeli smo pokazati kako su arapski tinejdžeri isti kao i tinejdžeri bilo gdje. Imaju iste probleme, romanse, frku s ocjenama, brinu se oko budućnosti i roditelja, i općenito rade stvari kao i svi ostali tinejdžeri.” – izjavio je Elan Dassani.

Kada djevojka slučajno pusti džina u formi tinejdžera, saznat će da je također oslobodila i drevnu mračnu prijetnju cijelom svijetu…

Glavne uloge tumače Salma Malhas kao Mira, pubunjenički nastojena tinejdžerica koja je još prilično pogođena majičinom smrti; Hamza Abu Eqab kao Keras, džin koji ima zadatak čuvanja drugih svoje vrste; Sultan Alkhalil kao Yassin, koji se bori sa svijetom na prvi pogled posloženim protiv njega, pratimo njegovu priču o odrastanju začinjenu s nadnaravnim prijateljstvom s Verom (Aysha Shahalthough) koja je pak u lovu za osvetom pod bilo koju cijenu. Miri se u borbi za spašavanjem Yassina od nemilosredne Vere pridružuju njezini prijatelji Fahed (Yaser Al Hadi) i Layla (Ban Halaweh).

Jinn na Netflix stiže 13. lipnja.

Jinn

Check Also

Trailer za distopijski film Vesper

Objavljen je puni trailer za nezavisni distopijski film Vesper koji je incijalno bio poznat pod …

Prvi pogled na film The Pope’s Exorcist, s Russellom Croweom u titularnoj ulozi!

Iz radionice kuće Sony Screen Gems uskoro nam stiže nadnaravni triler The Pope’s Exorcist. Film …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics