Prvi teaser za Netflixovu seriju Jinn

Netflix je objavio prvi teaser za nadolazeću šestodjelnu nadnaravnu seriju Jinn. Riječ je o prvoj originalnoj arapskoj koprodukciji s Netflixom, koja predstavlja fuziju između srednjoistočne mitologije i modernih tema poput ljubavi, avanture i prijateljstva. Redatelj i izvršni producent serije je Mir-Jean Bou Chaaya (Very Big Shot). Glavni scenarist je Elan Dassani, dok su scenariju doprinijeli i Rajeev Dassani (SEAM) i Amin Matalqa (Sundance Award Winner, Captain Abu Raed) koji je ujedno i režirao zadnje tri epizode. Serija je u cijelosti snimana u Ammanu, u Jordanu.

“Željeli smo prikazati arapsku mitlogiju, folklor, i možda njavažnije arpske tinejdžere. Smatramo kako svijet nije vidio prave arapske tinejdžere u bilo kojem kontekstu. Željeli smo pokazati kako su arapski tinejdžeri isti kao i tinejdžeri bilo gdje. Imaju iste probleme, romanse, frku s ocjenama, brinu se oko budućnosti i roditelja, i općenito rade stvari kao i svi ostali tinejdžeri.” – izjavio je Elan Dassani.

Kada djevojka slučajno pusti džina u formi tinejdžera, saznat će da je također oslobodila i drevnu mračnu prijetnju cijelom svijetu…

Glavne uloge tumače Salma Malhas kao Mira, pubunjenički nastojena tinejdžerica koja je još prilično pogođena majičinom smrti; Hamza Abu Eqab kao Keras, džin koji ima zadatak čuvanja drugih svoje vrste; Sultan Alkhalil kao Yassin, koji se bori sa svijetom na prvi pogled posloženim protiv njega, pratimo njegovu priču o odrastanju začinjenu s nadnaravnim prijateljstvom s Verom (Aysha Shahalthough) koja je pak u lovu za osvetom pod bilo koju cijenu. Miri se u borbi za spašavanjem Yassina od nemilosredne Vere pridružuju njezini prijatelji Fahed (Yaser Al Hadi) i Layla (Ban Halaweh).

Jinn na Netflix stiže 13. lipnja.

Jinn

Check Also

Star Trek: Lower Decks je dobio prvi trailer!

Čekanju je konačno došao kraj, sletio je prvi trailer za Star Trek: Lower Decks, prvu …

Trailer prodire duboko u horor novog ruskog filma The Superdeep

Trenutno se u postprodukciji nalazi novi ruski žanrovski film na engleskom jeziku The Superdeep (Kolskaya …

Web Statistics