Prvi teaser za Netflixovu seriju Castlevania: Nocturne!

U sklopu Netflixovog eventa Geeked Week otkriven je i prvi najavni video za animiranu seriju Castlevania: Nocturne. Showrunner serije je Kevin Kolde koji je radio i na prijašnjoj Netflixovoj seriji Castlevania. Seriju produciraju Project 51 Productions i Powerhouse Animation, a tvorac i scenarist je Clive Bradley. Warren Ellis, scenarist i izvršni producent originalne Netflixove serije Castlevania očekivano neće biti dio ovog projekta. Iako teaser jedva da otkriva nešto, stil je očito prepoznatljiv i svakako igra na kartu originalne animirane serije, pa se nadamo da će jednako parirati i kvalitetom. Za sada još nemamo datum kada se nova serija može očekivati.

Ovaj puta u fokusu priče biti će Richter Belmont, potomak obitelji Belmont koji je popularnost stekao u video igrama Castlevania: Rondo of Blood i Symphony of the Night. Ako će se kreativni tim držati kanona, radnja bi se trebala odvijala stoljećima nakon postojeće animirane serije Castlevania koja je u fokusu imala Trevora Belmonta, Syphu Belnades i Alucarda. Iako je malo vjerojatno da će se Trevor ili Sypha pojaviti s obzirom na veliki vremenski odmak, Richterova priča je u video igrama povezana s Alucardom, tako da postoji realna šansa da će besmrtni sin Drakule biti sastavni dio spin-offa.

U prvom teaseru čujemo nekoliko likova, ali je prikazan samo Richter, odjeven u svoju kultnu plavu uniformu s oružjem preoznatljivim za njegovu obitelj.

Sve četiri sezone serije Castlevania su dostupne za gledanje na Netflixu, i ako ih još niste pogledali svakako to promjenite.

Check Also

Snowpiercer: puni trailer za 4. i ujedno posljednju sezonu serije!

Nakon što je prvi teaser objavljen početkom mjeseca AMC je objavio i puni trailer za …

37 godina nakon originalnog filma stiže Spaceballs 2

Amazon MGM Studios razvija nastavak kultne parodije Spaceballs (Svemirske lopte). Producenti projekta su Josh Gad …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics