Prvi teaser za Netflixovu misterioznu SF seriju The Silent Sea

Netflix je objavio prvi teaser trailer i poster za misterioznu korejsku SF seriju The Silent Sea (Goyo-eui bada). Naslov je referenca na Sea of Tranquility, na pravo mjesto na Mjesecu, mjesto gdje je Apollo 11 prvi put sletio 1969. godine. Sama serija je adaptacija kratkog filma The Sea of Tranquility iz 2014. kojeg je napisao i režirao Choi Hang-yong, koji je ujedno i redatelj serije, dok je scenarist i showrunner Park Eun-kyo (Crush and Blush, The Great Battle).

Napuštena lunarna baza. Misija sa stopom preživljavanja od 10%. Jedan po jedan, članovi posade završavaju mrtvi. Smještena na Zemlju u budućnosti koja je prošla kroz desertifikaciju, The Silent Sea je priča o članovima elitnog tima koji je poslan da osigura tajanstveni uzorak iz napuštenog istraživačkog objekta na Mjesecu. Članove tima čine astrobiologinja Song Jian, vođa tima Han Yunjae, glavni inženjer Ryu Taesuk, doktorica Hong Gayoung, šef osiguranja Gong Soohyuk i pilot Kim Sun.

Glavne uloge tumače Bae Doona (Cloud Atlas, Kingdom), Gong Yoo (Train to Busan), Lee Joon (Mr. Baek), Heo Sung-tae (Squid Game), Kim Sun-young, Lee Mu-saeng i Lee Sung-wook.

The Silent Sea sa svih osam epizoda na Netflix stiže već 24. prosinca.

The Silent Sea

Check Also

Novi teaser za Maxovu seriju Dune: Prophecy!

Warner Bros. i Max objavili su novi teaser trailer za vrlo iščekivanu spin-off seriju Dune: …

Prvi trailer za Rick and Morty: The Anime!

Za sve vas kojima nikada nije dovoljno Ricka i Mortyja Adult Swim je predstavio službeni …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics