Prvi teaser za misteriozni SF triler 65!

Sony Pictures je objavio prvi pogled na SF triler 65, poznat i pod naslovom 65: The End Is Only The Beginning. Teaser je vrlo kratak i u biti primarno služi kao najava za sutrašnji trailer. Film je već doživio odgodu prošle godine, ali za sada i dalje stoji da u kina stiže 10. ožujka 2023. godine. Film su režirali i napisali Scott Beck & Bryan Woods aka Beck/Woods (For Always, Her Summer, Spread, Nightlight, Haunt). Riječ je o koprodukciji kuća Columbia Pictures, Bron Creative, Raimi Productions i Beck/Woods. Producenti su Sam Raimi, Zainab Azizi, Debbie Liebling i Beck/Woods. Kompozitor glazbene teme je Danny Elfman (Batman, Dick Tracy, Edward Scissorhands).

Za sada o radnji jedva da nešto znamo. Astronaut se srušio na tajanstveni planet samo da bi otkrio da nije sam. No već prvi teaser daje natruhu ‘nepoznatog’ čudovišta u spilji. A iz naslova se da ekstrapolirati da se ustvari radi o dinosaurima, i da bi planet zapravo mogla biti Zemlja prije 65 milijuna godina.

Sigurni smo da je sinopis namjerno nejasan kako bi potaknuo atmosferu intrige i misterija. No isto tako treba spomenuti da je scenarij prošao kroz značajne revizije kroz godine od kada je projekt pokrenut. Još 2020. godine film je bio reklamiran kao horor triler, s radnjom koja uključuje ovisnika o opijatima koji doživi tešku nesreću, od koje je jedina preživjela djevojčica s kojom mora surađivati kako bi preživio. Ovo sada je sasvim nešto drugo, ili se barem tako čini. Bilo kako bilo, sutra ćemo valjda konačno znati više.

Glavne uloge tumače Adam Driver (Star Wars filmovi), Ariana Greenblatt (Love and Monsters) i Chloe Coleman (My Spy).

Check Also

Friški trailer i posteri za film Deadpool & Wolverine

20th Century Studios i Marvel Studios objavili su novi trailer i postere za film Deadpool …

Novi pogled na Netflixov film The Platform 2!

Uskoro dolazi vrijeme za povratak u neugodnu stvarnost Netflixovog distopijskog filma The Platform 2 (Platforma …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics