Prvi teaser za Jurassic World: Dominion!

Universal Pictures i Amblin Entertainment objavili su prvi svojevrsni teaser za Jurassic World: Dominion. Teaser je zapravo strogo gledano najava petominutnog specijala za Jurassic World: Dominion, koji će biti prikazivan isključivo u IMAX kinima prije filma F9. Specijal je dobrim dijelom radnje smješten prije otprilike 65 milijuna godina, tijekom razdoblja Krede, te će nam dati uvid u brojne dinosaure koji do sada nisu bili predstavljeni u ovoj filmskoj franšizi.

“Kao dio naše proslave za dobrodošlicu i povratak gledatelja u kina ovog ljeta, nismo mogli smisliti savršeniji način da kažemo ‘hvala’ stotinama milijuna fanova franšize Jurskog parka te Brzih i žestokih. Ovaj prvi pogled na Jurassic World: Dominion koji su pripremili Colin i njegov tim je nešto što nikada prije niste imali prilike vidjeli. Još i bolje, jednostavno nema boljeg mjesta za doživjeti prvi pogled na Dominion ali i F9 nego na masivnom IMAX® zaslonu. Ovo je zaista ultimativno filmsko iskustvo.” – izjavio je Jim Orr.

Detalji radnje i dalje nisu poznati, ali Fallen Kingdom obećava nastavak u kojem vladaju dinosauri, a ljudi padaju na dno prehrambenog lanca.

Redatelj filma je Colin Trevorrow (Safety Not Guaranteed, Jurassic World, The Book of Henry). Scenarij potpisuju Trevorrow i Emily Carmichael, prema priči koju su napisali Derek Conolly i Trevorrow.

Glavne likove će opet tumačiti Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jake Johnson, Omar Sy Daniella Pineda, Justice Smith i BD Wong, s tom razlikom da im se ovaj puta pridružuje i glumačka ekipa originalnog filma Laura Dern, Sam Neill i Jeff Goldblum. Također očekuju nas i neki potpuno novi likovi koje će tumačiti Mamoudou Athie, DeWanda Wise, Dichen Lachman, Scott Haze i Isabella Sermon.

Jurassic World: Dominion u kina stiže 10. lipnja 2022. godine.

Check Also

See: puni trailer za 2. sezonu otkriva pogled na brutalni rat koji dolazi!

Apple TV Plus je objavio puni trailer za drugu sezonu postapokaliptične serije See. Trailer otkriva …

Stiže serija Waterworld, koja će se nastaviti na priču filma!

Vrlo neočekivana, ali sasvim sigurno najviše zanimljiva današnja vijest je da dobivamo seriju Waterworld. Nakon …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics