Prvi teaser za Guillermo del Toro’s Pinocchio

Konačno smo dobili prvi pogled na Netflixov fantasy film Pinocchio, dugogodišnji strastveni projekt Guillerma del Tora. Netflix je del Toru za njegov debi u svijetu animiranog dugometražnog filma zeleno svjetlo dao još 2018 godine. Riječ je stop motion mjuziklu koji će ispričati klasičnu dječju priču, iako nešto mračniju, o lutki koja želi biti pravi živući dječak. Film inspiraciju crpi iz Grimlyjevog dizajna iz 2002. godine, a u nedavnom intervjuu del Toro je izjavio kako je inspiraciju pronašao i u Frankensteinu. Redatelji projekta su del Toro i Mark Gustafson (Fantastic Mr. Fox), dok scenarij potpisuju del Toro, Matthew Robbins (Crimson Peak) i Patrick McHale (Over the Garden Wall).

Film se opisuje kao reimaginacija klasične priče koja će pratiti avanture drvenog dječaka u potrazi za njegovim mjestom u svijetu. Radnja je smještena u Italiju, tijekom 1930-tih, posebno znakovito povijesno razdoblje, kada je fašizam bio u usponu te kada je Benito Mussolini učvršćivao svoju vlast u zemlji.

Glasove su likovima posudili: Gregory Mann (Victoria), Ewan McGregor (The Island), David Bradley (After Life), Tilda Swinton (Isle of Dogs), Christoph Waltz (Epic), Cate Blanchett (How to Train Your Dragon films), Finn Wolfhard (Stranger Things), John Turturro (The Batman), Ron Perlman (Hellboy), Tim Blake Nelson (Watchmen) i Burn Gorman (Enola Holmes).

Kratki teaser upoznaje nas s McGregorovim cvrčkom dok se čini da piše priču o Pinocchiu, a gledateljima govori da je on nekada živio u samom srcu priče, odnosno u srcu drvenog dječaka.

Guillermo del Toro’s Pinocchio na Netflix stiže u prosincu.

Check Also

Prvi pogled na SF triler Mickey 17 s Robertom Pattinsonom u glavnoj ulozi!

Warner Bros. je s iznimno kratkim teaserom otkrio kada u kina stiže SF triler Mickey …

Novi video i poster za film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves!

Paramount Pictures je objavio novi video i friški poster za film Dungeons & Dragons: Honor …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics