Prvi teaser za Guillermo del Toro’s Pinocchio

Konačno smo dobili prvi pogled na Netflixov fantasy film Pinocchio, dugogodišnji strastveni projekt Guillerma del Tora. Netflix je del Toru za njegov debi u svijetu animiranog dugometražnog filma zeleno svjetlo dao još 2018 godine. Riječ je stop motion mjuziklu koji će ispričati klasičnu dječju priču, iako nešto mračniju, o lutki koja želi biti pravi živući dječak. Film inspiraciju crpi iz Grimlyjevog dizajna iz 2002. godine, a u nedavnom intervjuu del Toro je izjavio kako je inspiraciju pronašao i u Frankensteinu. Redatelji projekta su del Toro i Mark Gustafson (Fantastic Mr. Fox), dok scenarij potpisuju del Toro, Matthew Robbins (Crimson Peak) i Patrick McHale (Over the Garden Wall).

Film se opisuje kao reimaginacija klasične priče koja će pratiti avanture drvenog dječaka u potrazi za njegovim mjestom u svijetu. Radnja je smještena u Italiju, tijekom 1930-tih, posebno znakovito povijesno razdoblje, kada je fašizam bio u usponu te kada je Benito Mussolini učvršćivao svoju vlast u zemlji.

Glasove su likovima posudili: Gregory Mann (Victoria), Ewan McGregor (The Island), David Bradley (After Life), Tilda Swinton (Isle of Dogs), Christoph Waltz (Epic), Cate Blanchett (How to Train Your Dragon films), Finn Wolfhard (Stranger Things), John Turturro (The Batman), Ron Perlman (Hellboy), Tim Blake Nelson (Watchmen) i Burn Gorman (Enola Holmes).

Kratki teaser upoznaje nas s McGregorovim cvrčkom dok se čini da piše priču o Pinocchiu, a gledateljima govori da je on nekada živio u samom srcu priče, odnosno u srcu drvenog dječaka.

Guillermo del Toro’s Pinocchio na Netflix stiže u prosincu.

Check Also

Outer Range: trailer za 2. sezonu serije izaziva putovanjem kroz vrijeme

Prime Video objavio je prvi službeni trailer i poster za drugu sezonu SF mystery serije …

Prvi pogled na antologijsku SF seriju A Thousand Suns

Pred vratima je uzbudljiva, originalna web SF serija A Thousand Suns čiji prvi teaser trailer …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics