Stigao je prvi teaser za film Moj dida je pao s Marsa

Produkcijska kuća Studio dim objavila je teaser za znanstvenofantastični film za djecu, Moj dida je pao s Marsa koji u domaća kina stiže u proljeće 2019. godine.

Život djevojčice Une u trenu se preokrene kada njenog didu otmu vanzemaljci. U podrumu kuće slučajno otkrije da je dida i sam vanzemaljac čiji se brod davno srušio, a tu je ostao njegov pilot, mali mrzovoljni robot Dodo. Una i robot imaju manje od 24 sata da pronađu i spase didu…

Teaser započinje scenom iz pećine fluorescentnog, plavkastog ugođaja u kojemu djevojčica Una nailazi na robota s drugog planeta. Zatim slijedi prikaz otmice njezina djeda od vanzemaljaca, a otkrivamo i kako je zapravo i sam djed s drugog planeta. Una očito gaji interes za ekstraterestrijalnim civilizacijama i svijetom, a u djedovoj je zemaljskoj radionici, čini se, spašen i robot Dodo, koji je na Zemlju stigao s nekakvim poteškoćama. Slijedi njihova potjera za djedom i njegovim nepoznatim otmičarima.

Prema motivima priče “Moj dida je vanzemaljac” Irene Krčelić, scenarij su napisali Pavlica Bajsić Brazzoduro i Branko Ružić, a režiju potpisuje višestruko nagrađivani autorski dvojac Dražen Žarković i Marina Andree Škop.

U glavnim su ulogama 12-godišnja debitantica Lana Hranjec te (glasom) Ozren Grabarić, a uz njih igraju i proslavljeni norveški glumac Nils Ole Oftebro, slovačka komičarska zvijezda Petra Polnišova te mlade hrvatske glumačke nade Alex Rakoš, Sven Barac, Tonka Kovačić, Lucija Šango…

Film je još u fazi razvoja osvojio nagrade BeActive Award za najbolji projekt i Prime4Kids&Family Award za najbolji projekt za djecu.

Potporu filmu pružili su Hrvatski audiovizualni centar, Program MEDIA Europske unije, Filmski fond Luksemburga, Norveški filmski institut, Filminvest3, Češki filmski fond, Slovački audiovizualni fond, Slovenski filmski centar, Viba film i Fondacija za kinematografiju Sarajevo.

Moj dida je pao s Marsa u hrvatska kina stiže u proljeće 2019. godine u distribuciji 2iFilma.

Moj dida je pao s Marsa

Moj dida je pao s Marsa

Moj dida je pao s Marsa

Check Also

Lucifer se vratio drugačiji u prvom traileru za 5. sezonu!

Netflix je još prošlo ljeto obnovio seriju Lucifer za petu sezonu od 10 epizoda koja …

Star Trek: Lower Decks je dobio prvi trailer!

Čekanju je konačno došao kraj, sletio je prvi trailer za Star Trek: Lower Decks, prvu …

Web Statistics