Prvi teaser za film “Ghostbusters” postavlja vrlo važno pitanje

 

14022016_ghostbusters_2016_post

U Istjerivačima duhova 2 (Ghostbusters II) vidovnjakinja je predvidjela da će svijet prestati postojati točno da današnji datum – 14. veljače 2016. godine. Mi se nadamo da to neće biti slučaj, jer Columbia Pictures je upravo danas objavila prvi teaser za nove Istjerivače duhova te s istim najavila i trailer za film koji stiže 03. ožujka.

U novom filmu titularne uloge tumače Kristen Wiig, Kate McKinnon, Melissa McCarthy i Leslie Jones. Pojavljuje se i Chris Hemsworth u ulozi tajnice Istjerivača, Andy Garcia kao gradonačelnik New Yorka, Michael K. Williams u ulozi Hawkinsa, Matt Walsh u ulozi Rourkea i Neil Casey kao zlikovac. Svoje uloge iz originala ponovit će Dan Aykroyd, Sigourney Weaver i Bill Murray. Redatelj filma je Paul Feig koji će kombinirati sve elemente paranormalnih bitaka koje su proslavile originalnu franšizu uz plejadu novih (i ponešto starih, već nam dobro poznatih) likova. Uz Feiga scenarij za film potpisuje Katie Dippold koja je skupa s njim već radila na akcijskoj hit komediji “Specijalne agentice” s Melissom McCarthy i Sandrom Bullock u glavnim ulogama.

Više od 30 godina nakon originala, koji je početkom 80-ih žario i palio kino blagajnama dolazi vrijeme za novu filmsku verziju poznatog serijala koji u domaća kina stiže krajem srpnja.

“Who you gonna call?”
 

Ghostbusters 2016 Teaser Teaser Trailer

#Ghostbusters 2016 Trailer coming March 3rd.

Posted by Ghostbusters Fans on Sunday, February 14, 2016

Check Also

The Witcher: Netflix je dao zeleno svjetlo za 5. sezonu

Ne znamo koliko vam je to uzbudljiva vijest, s obzirom da već od četvrte sezone …

Star Trek: Strange New Worlds, novi trailer, isječak i poster za 2. sezonu

Paramount Plus objavio je novi trailer, isječak i poster za drugu sezonu serije Star Trek: …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics