Prvi teaser za film Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Marvel je objavio prvi teaser trailer za Doctor Strange in the Multiverse of Madness, koji je sastavni dio Faze 4 Marvelovog kinematografskog svemira. Doctor Strange in the Multiverse of Madness direktno se nadovezuje na događaje iz filma Spider-Man: Put bez povratka koji je prije tjedan dana stigao u kina, kao i na radnju prve sezone igrane serije Loki. Točni detalji radnje za sada nisu otkriveni, ali teaser jasno nagovještava pojavu zlog Strangea (kojeg smo već imali priliku vidjeti u animiranoj seriji Marvel’s What If?), kao i pojavu Wande koja će dobroj verziji Doktora pokušati pomoći da izađe na kraj sa svim tim multisvemirima. I da, ne smijemo propustiti spomenuti i prvi iako mali pogled na superheroinu Americu Chavez aka Miss Americu.

Produkcija na filmu je trajala jako dugo. Film je u planu još od listopada 2016. kada je redatelj Scott Derrickson imao ideju za nastavak Doktora Strangea. Ugovor za režiju nastavka potpisao je 2018. godine kada je potvrđeno da će titularnu ulogu ponovo tumačiti Benedict Cumberbatch. No došlo je do nekih promjena koje su 2020. godine uzrokovale Derricksonovo napuštanje projekta radi kreativnih nesuglasica. Redateljsku stolicu je te iste godine popunio Sam Raimi (Spider-Man 1-3), ali ni njemu nije bilo lako jer je došlo do novih odgoda s projektom radi pandemije koronavirusa. Povrh svega toga studio je u jednom trenutku tražio i značajna dosnimavanja koja su trajala čak šest tjedana. Unatoč tome na projektu je i dalje za kormilom ostao Raimi, kao što je ostao i Michael Waldron kao jedan osd scenarista (Loki).

Scott Derrickson je i dalje ostao kao izvršni producent na projektu. Osim Benedicta Cumberbatcha i Elizabeth Olsen u filmu ćemo u glavnim ulogama gledati Benedicta Wonga, Rachela McAdams, Chiwetela Ejiofora i Xochitl Gomez.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness u kina stiže 06. svibnja 2022. godine.

Check Also

Prvi pogled na film The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim

Pripremite se za povratak u Međuzemlje s anime filmom The Lord of the Rings: The …

Arcane: puni trailer za 2. sezonu Netflixove serije!

Za fanove Netflixove serije Arcane danas su stigle gorko-slatke vijesti. Netflix je konačno objavio dugoočekivani …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics