Otkrijte prvi teaser za Amazonovu fantasy seriju Carnival Row

Amazon Prime je objavio prvi službeni taeser za Carnival Row. Riječ je o nadnaravnoj fantasy seriji, smještenoj u neoviktorijansko doba, u kojoj glavne uloge tumače Cara Delevingne (Suicide Squad, Valerian and the City of a Thousand Planets) i Orlando Bloom (Pirates of the Caribbean, Lord of the Rings).

Prvi teaser ne otkriva gotovo ništa osim dvoje glavnih likova. Delevingne tumači vilu Vignette Stonemoss, izbjeglicu koja se sklonila u grad Burgue, gdje se mora nositi s ljudskim predrasudama i dugo čuvanim tajnama. Bloom tumači detektiva Rycrofta Philostratea, koji započinje opasnu vezu s Vignette dok istražuje seriju ubojstava koja prijete ionako krhkom miru…

Ostale uloge tumače David Gyasi (Interstellar) kao faun Argeus, misterozni bogataš koji prkosi društvenom poretku selidbom u ljudsko susjedstvo; Karla Crome (Under the Dome) kao Tourmaline, vila pjesnikinja, otjerana iz svoga ratom rastrganog doma; Indira Varma (Game of Thrones) kao Piety Breakspear, matrijarh moćne obitelji koja vlada gradom; i Tamzin Merchant (Salem) kao Imogen Spurnose, koja u Argeusu vidi priliku da svoju obitelj ponovo izdigne u nekadašnju aristokratsku slavu.

Osam epizoda serije producira Legendary Television. Scenarist, showrunner i izvršni producent je Rene Echevarria (Star Trek, Teen Wolf, Castle, Medium). Redatelj i izvršni producent je Paul McGuigan (Victor Frankenstein, Luke Cage, Sherlock), a Travis Beacham (Pacific Rim, Clash of the Titans) je također izvršni producent, i originalni scenarist koji je napisao “A Killing on Carnival Row”, na čemu je serija i bazirana.

Carnival Row na Amazon Prime stiže 30. kolovoza.

Carnival Row

Check Also

The Old Guard na Netflix stiže već sutra, 10. srpnja!

Netflix i Skydance su objavili novi video, fotografije i poster za akcijski fantasy film The …

Constantine: šuška se o novom filmu kojeg navodno razvija Warner Bros.

DC-jev John Constantine je tijekom godina doživio mnogo adaptacija, a sada kada J.J. Abrams razvija …

Web Statistics