Prvi teaser za Appleovu seriju Monarch: Legacy of Monsters!

Apple TV još je prošle godine najavio da u suradnji s kućom Legendary radi na streaming seriji Monarch: Legacy of Monsters, koja je zamišljena kao dio Monsterversea. Prvi pogled na seriju i sinopsis dobili smo sredinom kolovoza, a sada je objavljen i prvi teaser trailer. Monarch: Legacy of Monsters odvija se nakon događaja filma Godzilla iz 2014. i 1950-ih nakon ranih dana djelovanja misteriozne organizacije Monarch. Tvorci i izvršni producenti serije su Matt Fraction (Hawkeye) i Chris Black. Jedan od redatelja i također izvršni producent je Matt Shakman (WandaVision). Ostale redatelje čine Mairzee Almas, Andy Goddard, Julian Holmes i Hiromi Kamata, dok su ostali izvršni producenti Joby Harold (Obi-Wan Kenobi) i Tory Tunnell za Safehouse Pictures te Hiro Matsuoka i Takemasa Arita za Toho Co. Ltd.

Nakon bitke između Godzille i Titana koje su sravnile San Francisco i šokantnog otkrića da su čudovišta stvarna, serija prati brata i sestru koji slijede očeve stope kako bi otkrili povezanost njihove obitelji s tajnovitom organizacijom poznatom kao Monarch. Tragovi ih vode u svijet čudovišta i naposljetku kroz ‘zečju rupu’ do časnika Leeja Shawa (kojeg tumače Kurt Russell i Wyatt Russell). Radnja se odvija 1950-ih i pola stoljeća kasnije, gdje Monarchu prijeti ono što Shaw zna. Dramatična saga – koja obuhvaća tri generacije – otkriva zakopane tajne i načine na koje epski, grandiozni događaji mogu odjeknuti našim životima.

Osim Kurta i Wyatta Russell u glavnim ulogama ćemo gledati Annu Sawai, Kiersey Clemons, Rena Watabea, Mari Yamamoto, Andersa Holma, Joea Tippetta i Elisu Lasowski.

Očekuje nas ukupno deset epizoda serije od kojih prve dvije na Apple TV Plus stižu 17. studenog. Kad izrone čudovišta, tajne ih slijede.

Check Also

Prvi pogled na film The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim

Pripremite se za povratak u Međuzemlje s anime filmom The Lord of the Rings: The …

Arcane: puni trailer za 2. sezonu Netflixove serije!

Za fanove Netflixove serije Arcane danas su stigle gorko-slatke vijesti. Netflix je konačno objavio dugoočekivani …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics