Stigao je prvi teaser za AMC-ovu adaptaciju romana NOS4A2

Tek što smo za vikend objavili prve fotografije iz AMC-ove nadnaravne serije NOS4A2, sada je procurio i prvi teaser koji otkriva jezivi ton tv adaptacije popularnog horor romana, autora Joea Hilla.

Seriju produciraju AMC Studios i Tornante Television. Tvorac i showrunner serije je veteran Jami O’Brien (Fear The Walking Dead, Hell On Wheels). Hill i O’Brien su i izvršni producenti, zajedno s Lauren Corrao, dopredsjednicom kuće Tornante Television. Prvu sezonu čini 10 epizoda koje na male ekrane stižu u ljeto ove godine. Kari Skogland (The Handmaid’s Tale) režira prve dvije epizode.

NOS4A2 nas upoznaje s Vic McQueen, mladom umjetnicom koja otkriva da ima nadnaravne sposobnosti. Ona će ukrstiti puteve s još jednom osobom s “darom”, Charliejem Manxom, koji za razliku od nje koristi svoje darove kako bi sijao užas i ostvario svoje ciljeve. On otima djecu u svom Rolls Royceu – naziv romana je tablica njegovog auta – te se hrani njihovim dušama kako bi zauvijek ostao mlad. Ono što ostane od dječjih tijela ostavlja u Christmaslandu, izobličenoj Manxovoj verziji Božićnog sela, gdje je svaki dan Božić, i nezadovoljstvo je strogo zabranjeno. Vic mora poraziti Manxa i spasiti njegove žrtve, bez da izgubi razum ili postane i sama njegovom žrtvom.

Glavne uloge tumače Zachary Quinto (Star Trek, American Horror Story) kao Charlie Manx, Ashleigh Cummings (The Goldfinch, Hounds of Love) kao Vic McQueen, Olafur Darri Olafsson (Lady Dynamite) kao Bing Partridge, Virginia Kull (The Looming Tower) kao Linda McQueen, Ebon Moss-Bachrach (The Punisher) kao Chris McQueen, Jahkara Smith (aka Sailor J) kao Maggie Leigh i Ashley Romans (Shameless) kao detektivka Tabitha Hutter.

“Manx iskorištava jer je i sam bio iskorištavan kao dijete. On nije klasično vampirsko čudovište. Ima drugačiju dimenziju lika i racionalizira svoje gnjusne akcije otimanja djece i njihovog pretvaranja u čudovišta bez duša.” – izjavio je Quinto. “Prvo poglavlje se vrti oko Manxa, koji je i nadnaravno biće, ali je i čovjek. On je zao, ali vjeruje da radi pravu stvar. To je bila vrlo zanimljiva polazišna točka. Zanimljiv twist na vampirsku priču.” – nadodao je O’Brien.

Pilot serije će premijerno biti prikazan na nadolazećem SXSW Film Festivalu.

NOS4A2

Check Also

Ekskluzivne fotke i novi detalji iz Marvelove serije Secret Invasion!

Vanity Fair je netom objavio galeriju ekskluzivnih fotografija iz nadolazeće Marvelove serije Secret Invasion, koje …

Star Trek: Starfleet Academy, službeno je najavljena nova igrana serija!

Nema dugo da smo pisali o tome kako je Strange New Worlds u tom trenutku …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics