Prvi teaser za Amazonovu SF mystery seriju Outer Range

Amazon je nedavno objavio prvi teaser trailer za SF mystery seriju Outer Range. Tvorac i izvršni producent serije je Brian Watkins, dok su redatelji Alonso Ruizpalacios (Narcos: Mexico), Jennifer Getzinger (Westworld), Amy Seimetz (Atlanta) i Lawrence Trilling (Goliath). Glavnu ulogu tumači Josh Brolin kojeg u tv ulozi nismo imali prilike gledati čak 20 godina. Brolin je također i jedan od izvršnih producenata. Ostali producenti su Trevor Baker, Naledi Jackson i Andrew Balek.

Brolin tumači Royala Abbotta, kauboj stare škole i patrijarha testiranog užasima kako poznatim tako i nepoznatim. Nestala mu je snaha, a napetost sa suparničkom obitelji Tillerson uskoro će se zakuhati u ‘pravu kašu’. A što se potonjeg tiče pojavila se divovska metafizička praznina na Abbottovom posjedu, predstavljajući… nešto. Alternativnu dimenziju? Vanzemaljce? Noćne more? Scenarij strpljivo žonglira misterijama, razmještajući nove iz sata u sat dok svi polako ne počnu ukazivati na uzorak.

U fokusu priče je rančer Royal Abbott koji se bori za svoju zemlju i obitelj, i k tome otkriva nedokučiv misterij na rubu divljine Wyominga. Na početku serije Abbottovi se nose s nestankom snahe Rebecce. Zatim su gurnuti još više prema rubu kada im Tillersonovi, neugledni vlasnici susjednog ranča pokušaju oteti dio njihove zemlje. Prerana smrt u zajednici pokreće lanac događaja ispunjenih napetostima, i problemi malog grada oko razmirica sa zemljom se preklapaju s dolaskom tajanstvene crne praznine na zapadni pašnjak Abbottovih. Neobična otkrića se razmotavaju dok se Royal bori da zaštiti svoju obitelj; kroz njegove oči počinjemo vidjeti kako vrijeme sadrži tajne koje se čuvaju u prošlosti i nagovještavaju uznemirujuće misterije.

Ostale glavne uloge tumače Lili Taylor (Perry Mason), Tamara Podemski (Four Sheets to the Wind), Tom Pelphrey (Ozark), Imogen Poots (I Know This Much Is True), Lewis Pullman (Top Gun: Maverick), Noah Reid (Schitt’s Creek), Shaun Sipos (Krypton), Isabel Arraiza (The Little Things), Olive Abercrombie (The Haunting of Hill House) i Will Patton (Yellowstone).

Outer Range premijerno stiže na Prime Video 15. travnja.

Check Also

Prvi pogled na Tron: Ares!

Disney je otkrio prvi pogled na Tron: Ares, koji predstavlja nastavak filma Tron: Legacy. Nemojte …

Prvi pogled na reboot filma The Crow!

Konačno smo dobili prvi pogled na reboot filma The Crow (Vrana), u vidu netom objavljenih …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics