Prvi teaser za 3. sezonu serije The Mandalorian, Mando i Grogu u novim pustolovinama!

Disney je u sklopu D23 Expo konvencije između ostalog objavio i prvi teaser trailer za treću sezonu Star Wars serije The Mandalorian. Kao što je bio slučaj i s ranijim sezonama serije i dalje su izvršni producenti te scenristi Jon Favreau i Dave Filoni, s tim da je Favreau ujedno i showrunner.

Teaser je otkrio da će se Mando/Din Djarin (Pedro Pascal) i Grogu u nekom trenutku ponovno udružiti s The Armorer (Emily Swallow), dok on i dalje pokušava pronaći način da se iskupi za skidanje kacige. Još jedan zanimljivi aspekt trailera je Bo-Katan Kryze (Katee Sackhoff), koja očito još uvijek nije ‘prešla’ preko Mandinog osvajanja Darksabera. Bo-Katan se nalazi u pristojnom broju scena iz teasera što vodi na zaključak da će biti bitan faktor sezone. Iako to još nije potpuno jasno, izgleda da bi fokus priče mogao biti na Mandalorianima i pokušaju vraćanja njihovog planeta. Teaser je također otkrio da ćemo u nadolazećoj sezoni opet gledati i likove koje tumače Carl Weathers, Paul Sun-Huyng Lee, Amy Sedaris i Omid Abtahi. Mimo teasera, ali u sklopu D23 Expo konvencije službeno je potvrđen povratak Giancarla Esposita kao Moffa Gideona.

Ne zna se puno o tome tko će se još eventualno vratiti u trećoj sezoni. No vrlo vjerojatno ćemo vidjeti i Rosario Dawson kao Ahsoku Tano. Moguće je da ćemo opet vidjeti Temueru Morrisona kao Boba Fetta te Ming-Na Wen kao Fennec Shand. Što se pak tiče novih lica znamo da ćemo u za sada nepoznatoj ulozi gledati legendarnog Christophera Lloyda.

Ono što nismo saznali iz teasera je kada se točno očekuje premijera treće sezone, točnije nije potvrđen raniji termin koji je trebao biti u veljači 2023., jer na kraju teasera stoji samo 2023. godina.

Check Also

Novi teaser za Maxovu seriju Dune: Prophecy!

Warner Bros. i Max objavili su novi teaser trailer za vrlo iščekivanu spin-off seriju Dune: …

Deadpool & Wolverine: novi teaser daje bolji pogled na Lady Deadpool

Od domaće pretpremijere filma Deadpool & Wolverine dijeli nas svega tjedan dana, a za sve …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics