Prvi teaser za 3. sezonu serije The Mandalorian, Mando i Grogu u novim pustolovinama!

Disney je u sklopu D23 Expo konvencije između ostalog objavio i prvi teaser trailer za treću sezonu Star Wars serije The Mandalorian. Kao što je bio slučaj i s ranijim sezonama serije i dalje su izvršni producenti te scenristi Jon Favreau i Dave Filoni, s tim da je Favreau ujedno i showrunner.

Teaser je otkrio da će se Mando/Din Djarin (Pedro Pascal) i Grogu u nekom trenutku ponovno udružiti s The Armorer (Emily Swallow), dok on i dalje pokušava pronaći način da se iskupi za skidanje kacige. Još jedan zanimljivi aspekt trailera je Bo-Katan Kryze (Katee Sackhoff), koja očito još uvijek nije ‘prešla’ preko Mandinog osvajanja Darksabera. Bo-Katan se nalazi u pristojnom broju scena iz teasera što vodi na zaključak da će biti bitan faktor sezone. Iako to još nije potpuno jasno, izgleda da bi fokus priče mogao biti na Mandalorianima i pokušaju vraćanja njihovog planeta. Teaser je također otkrio da ćemo u nadolazećoj sezoni opet gledati i likove koje tumače Carl Weathers, Paul Sun-Huyng Lee, Amy Sedaris i Omid Abtahi. Mimo teasera, ali u sklopu D23 Expo konvencije službeno je potvrđen povratak Giancarla Esposita kao Moffa Gideona.

Ne zna se puno o tome tko će se još eventualno vratiti u trećoj sezoni. No vrlo vjerojatno ćemo vidjeti i Rosario Dawson kao Ahsoku Tano. Moguće je da ćemo opet vidjeti Temueru Morrisona kao Boba Fetta te Ming-Na Wen kao Fennec Shand. Što se pak tiče novih lica znamo da ćemo u za sada nepoznatoj ulozi gledati legendarnog Christophera Lloyda.

Ono što nismo saznali iz teasera je kada se točno očekuje premijera treće sezone, točnije nije potvrđen raniji termin koji je trebao biti u veljači 2023., jer na kraju teasera stoji samo 2023. godina.

Check Also

Puni trailer za SF triler I.S.S.

Bleecker Street Films objavio je puni trailer za SF triler I.S.S., redateljice Gabriele Cowperthwaite (Blackfish, …

Epska bitka se nastavlja u prvom traileru za Godzilla x Kong: The New Empire

Warner Bros. Pictures i Legendary Pictures objavili su prvi službeni teaser trailer za Godzilla x …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics