Prvi pogled na 3. sezonu Netflixove serije Love, Death + Robots

Netflix je netom otkrio prvi najavni teaser i prve fotografije iz treće sezone antologijske animirane serije za odrasle Love, Death + Robots. Iako ruku na srce druga sezona je po nama definitivno izgubila na kvaliteti, no to ne znači da tvorci nisu naučili neke lekcije iz toga, pa se svakako nadamo da će se s trećom sezonom vratiti nešto bliže kvaliteti prve. Tvorci serije i producenti su Tim Miller (Deadpool, Terminator: Dark Fate) i David Fincher (MIndhunter, Mank), a recept je i dalje isti: pozvani su različiti timovi umjetnika i scenarista da kreiraju različite kratke animirane priče čije su teme uglavnom usmjerene na ljubav, smrt i/ili robote.

Službeni sinopsis kaže sljedeće: Teror, mašta i ljepota spajaju se u novim epizodama koje se protežu od otkrivanja drevnog zla do komične apokalipse, pričajući zapanjujuće kratke priče o fantastici, hororu i znanstvenoj fantastici sa zaštitnim znakom duhovitosti i vizualne invencije.

Prvi kadrovi otkrivaju nam tek mali djelić nadolazećih animiranih priča, i čini nam se da smo u teaseru zapravo više dobili prisjećanja na epizode iz ranijih sezona (poput nekih jako popularnih epizoda Zima Blue, Alternate Histories, The Secret War). Za sada još nije poznato tko su točno kreativni timovi iza novih priča/epizoda, tko je zadužen za režiju, tko za animaciju, priču i sl.

Treća sezona serije Love, Death + Robots na Netflix stiže već 20. svibnja.

Love, Death + Robots

Love, Death + Robots

Love, Death + Robots

Love, Death + Robots

Check Also

Prvi pogled na SF triler Mickey 17 s Robertom Pattinsonom u glavnoj ulozi!

Warner Bros. je s iznimno kratkim teaserom otkrio kada u kina stiže SF triler Mickey …

Novi video i poster za film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves!

Paramount Pictures je objavio novi video i friški poster za film Dungeons & Dragons: Honor …

Jedan komentar

  1. Niste čuli? Netflix je mrtav. Izgubili su stotine tisuća pretplatnika, dionice su im potonule za četvrtinu. RIP

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics