First Contact Day: prvi teaser za 2. sezonu serije Star Trek: Picard!

Paramount Plus je objavio prvi teaser trailer za drugu sezonu serije Star Trek: Picard. Teaser je tako potvrdio da je snimanje druge sezone u tijeku, ali što je još važnije izaziva pojavom legendarnog Q-a. John de Lancie će očekivano reprizirati svoju zloglasnu ulogu koju je prvi puta zaigrao u TNG-u, za koju je u sklopu današnjeg panela s proslave First Contact Daya izjavio kako mu nije bilo osobito teško vratiti se tom liku – “Nije to tako teško – slasno je nestašan, čudesno naporan i jako preokupiran samim sobom – pa kako kaže moja supruga, nije to neka velika razlika.”

“Vrijeme može pretvoriti u povijest čak i naše najimpulsivnije ili najnepromišljenije postupke. Ono što radimo u krizi često nas opterećuje manje nego ono što bismo voljeli da smo učinili – što je moglo biti. Vrijeme nudi toliko puno prilika…ali nikad drugu priliku.” – Jean-Luc Picard.

Teaser se u svakom slučaju vrti oko protoka vremena i daje naslutiti neki zlokobni twist uz pomalo jeziv ton te završava otkrivanjem karte kraljice srca, samo da bi odjednom iščezla i za sobom ostavila samo slovo Q, što je pak popraćeno zlosutnim smijehom i netom prije riječima: “Suđenje nikada ne završava.”

John de Lancie će se tako pridružiti Patricku Stewartu i ostaloj glumačkoj ekipi druge sezone koju čine Santiago Cabrera (Rios), Michelle Hurd (Raffi), Alison Pill (Jurati), Isa Briones (Soji), Evan Evagora (Elnor), Jeri Ryan (Seven of Nine), Orla Brady (Laris) i Brent Spiner (najvjerojatnije kao dr. Alton Soong).

Star Trek: Picard se sa svojom drugom sezonom vraća 2022. godine.

Check Also

Snowpiercer: puni trailer za 4. i ujedno posljednju sezonu serije!

Nakon što je prvi teaser objavljen početkom mjeseca AMC je objavio i puni trailer za …

37 godina nakon originalnog filma stiže Spaceballs 2

Amazon MGM Studios razvija nastavak kultne parodije Spaceballs (Svemirske lopte). Producenti projekta su Josh Gad …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics