First Contact Day: prvi teaser za 2. sezonu serije Star Trek: Picard!

Paramount Plus je objavio prvi teaser trailer za drugu sezonu serije Star Trek: Picard. Teaser je tako potvrdio da je snimanje druge sezone u tijeku, ali što je još važnije izaziva pojavom legendarnog Q-a. John de Lancie će očekivano reprizirati svoju zloglasnu ulogu koju je prvi puta zaigrao u TNG-u, za koju je u sklopu današnjeg panela s proslave First Contact Daya izjavio kako mu nije bilo osobito teško vratiti se tom liku – “Nije to tako teško – slasno je nestašan, čudesno naporan i jako preokupiran samim sobom – pa kako kaže moja supruga, nije to neka velika razlika.”

“Vrijeme može pretvoriti u povijest čak i naše najimpulsivnije ili najnepromišljenije postupke. Ono što radimo u krizi često nas opterećuje manje nego ono što bismo voljeli da smo učinili – što je moglo biti. Vrijeme nudi toliko puno prilika…ali nikad drugu priliku.” – Jean-Luc Picard.

Teaser se u svakom slučaju vrti oko protoka vremena i daje naslutiti neki zlokobni twist uz pomalo jeziv ton te završava otkrivanjem karte kraljice srca, samo da bi odjednom iščezla i za sobom ostavila samo slovo Q, što je pak popraćeno zlosutnim smijehom i netom prije riječima: “Suđenje nikada ne završava.”

John de Lancie će se tako pridružiti Patricku Stewartu i ostaloj glumačkoj ekipi druge sezone koju čine Santiago Cabrera (Rios), Michelle Hurd (Raffi), Alison Pill (Jurati), Isa Briones (Soji), Evan Evagora (Elnor), Jeri Ryan (Seven of Nine), Orla Brady (Laris) i Brent Spiner (najvjerojatnije kao dr. Alton Soong).

Star Trek: Picard se sa svojom drugom sezonom vraća 2022. godine.

Check Also

Trailer za nadolazeću Netflixovu igranu seriju Resident Evil

Netfix je objavio prvi teaser trailer za nadolazeću igranu seriju Resident Evil. Serija nam stiže …

Prvi, misteriozni trailer za 4. sezonu serije Westworld!

HBO je objavio službeni teaser trailer za četvrtu sezonu distopijske serije Westworld koja je završila …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics