First Contact Day: prvi teaser za 2. sezonu serije Star Trek: Picard!

Paramount Plus je objavio prvi teaser trailer za drugu sezonu serije Star Trek: Picard. Teaser je tako potvrdio da je snimanje druge sezone u tijeku, ali što je još važnije izaziva pojavom legendarnog Q-a. John de Lancie će očekivano reprizirati svoju zloglasnu ulogu koju je prvi puta zaigrao u TNG-u, za koju je u sklopu današnjeg panela s proslave First Contact Daya izjavio kako mu nije bilo osobito teško vratiti se tom liku – “Nije to tako teško – slasno je nestašan, čudesno naporan i jako preokupiran samim sobom – pa kako kaže moja supruga, nije to neka velika razlika.”

“Vrijeme može pretvoriti u povijest čak i naše najimpulsivnije ili najnepromišljenije postupke. Ono što radimo u krizi često nas opterećuje manje nego ono što bismo voljeli da smo učinili – što je moglo biti. Vrijeme nudi toliko puno prilika…ali nikad drugu priliku.” – Jean-Luc Picard.

Teaser se u svakom slučaju vrti oko protoka vremena i daje naslutiti neki zlokobni twist uz pomalo jeziv ton te završava otkrivanjem karte kraljice srca, samo da bi odjednom iščezla i za sobom ostavila samo slovo Q, što je pak popraćeno zlosutnim smijehom i netom prije riječima: “Suđenje nikada ne završava.”

John de Lancie će se tako pridružiti Patricku Stewartu i ostaloj glumačkoj ekipi druge sezone koju čine Santiago Cabrera (Rios), Michelle Hurd (Raffi), Alison Pill (Jurati), Isa Briones (Soji), Evan Evagora (Elnor), Jeri Ryan (Seven of Nine), Orla Brady (Laris) i Brent Spiner (najvjerojatnije kao dr. Alton Soong).

Star Trek: Picard se sa svojom drugom sezonom vraća 2022. godine.

Check Also

Oxygen: novi, puni trailer za za Netflixov misteriozni SF triler!

Netflix je netom objavio puni trailer i novi poster za SF triler Oxygen (originalno naslovljen …

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings: prvi trailer otkriva novog heroja i poznatog zlikovca!

Stiglo je vrijeme da upoznamo novog Marvelovog superheroja. Marvel Studios je danas objavio prvi poster …

Web Statistics