ComicCon@Home: prvi teaser za 2. sezonu For All Mankind

Apple TV+ je u sklopu ComicCon@Home otkrio prvi teaser za drugu sezonu serije For All Mankind. Riječ je o seriji alternativne povijesti koju je kreirao Ronald D. Moore (Battlestar Galactica), gdje je zamislio svijet u kojem je Sovjetski Savez pobjedio Sjedinjene Američke Države u trci do Mjeseca, i gdje i dalje traje svemirka trka u probijanju ostalih granica. Prva sezona je premijerno prikazana na platformi Apple TV+ u studenom prošle godine, te je završila s dosta tragedija i napetosti među glavnim likovima u NASA-i. Našu recenziju za prvu sezonu možete pronaći ovdje.

Teaser prikazuje kako je serija skočila 10 godina od vremenske linije prošle sezone, što je Moore objasnio da proizlazi iz post-credit finala prve sezone koja je pokazala NASA-inu raketu Sea Dragon. Upravo se o tom vremenskom razmaku diskutiralo na panelu serije u sklopu virutalne konvencije Comic-Con@Home. Prvi teaser za novu sezonu također daje jasno do znanja da konflikt između Sovjetskog Saveza i SAD-a eskalira, kako dvije zemlje počinju podizati svoje lunarne baze pripremajući se za borbu za nadmoć na Mjesecu.

Ove sezone će značajan fokus biti na vezama, bilo da se radi o tome kako se Ed (Joel Kinnaman) trudi popraviti svoj brak s Karen (Shantel VanSanten), ili Tracy (Sarah Jones) koja se bori kako bi izbalansirala svoj odnos s obzirom na njezinu veliku popularnost.

Glavne uloge tumače Joel Kinnaman (The Killing, Altered Carbon) kao Edward Baldwin, Michael Dorman (Patriot) kao Gordo Stevens, Sarah Jones (The Path) kao Tracy Stevens, Shantel VanSanten (Shooter) kao Karen Baldwin, Wrenn Schmidt (Outcast) kao Margo Madison, Jodi Balfour (Quarry) kao Ellen Wilson, Sonya Walger (Get Shorty, The Catch) kao Molly Cobb i Krys Marshall (Supergirl) kao Danielle Poole.

Prije nego što je produkcija na seriji obustavljena zbog pandemije, Moore je snimio osam od ukupno deset epizoda druge sezone, a on i njegov tim već razmišljaju o trećoj sezoni.

Druga sezona serije For All Mankind na Apple TV+ stiže kasnije ove godine.

Check Also

Renfield: finalni trailer otkriva puno novih scena s Cageom kao Drakulom!

Universal Pictures je netom objavio finalni trailer za film Renfield, horor komediju koja u fokusu …

Mrs. Davis: časna sestra bori se protiv umjetne inteligencije u novoj SF seriji Damona Linedlofa

Peacock je objavio puni službeni trailer za SF seriju Mrs. Davis. Serija istražuje svijet u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics