Prvi teaser trailer za SF triler Rubikon

The Playmaker Munich (nekadašnji ARRI Media International) je objavio prvi teaser trailer za nadolazeći znanstvenofantastični film Rubikon, koji je jedan od sedam međunarodnih žanrovskih projekata odabranih za ovogodišnju platformu Frontières Buyers Show, koji se održava u sklopu Filmskog festivala u Cannesu. Film je režirala Magdalena Lauritsch, a scenarij zajedno potpisuju Jessica Lind i Lauritsch. Rubikon producira Samsara Filmproduktion u koprodukciji s Graf Filmproduktion. Za produkcijski dizajn je zaslužan Johannes Mücke, dugogodišnji suradnik Rolanda Emmericha.

Nakon katastrofe na Zemlji, planet je prekriven misterioznom toksičnom maglom. Posada svemirske stanice poznate kao Rubikon – Hannah (Julia Franz Richter), Gavin (George Blagden) i Dimitri (Mark Ivanir) – moraju odlučiti hoće li riskirati svoje živote da bi se vratili kući i tražili preživjele, ili će ostati na sigurnom, na svojoj sofisticiranoj stanici sa sustavom koji ih čini potpuno samodostatnima.

The Playmaker Munich je u svom opisu istaknuo društveni komentar filma: “Dugujemo li ljudima u potrebi koje ne poznajemo? Možemo li i dalje živjeti bezbrižan život u svom društvenom balonu, a istovremeno znati koliko vani ima boli i bijede? Jesu li naši životi i oni koje volimo previše vrijedni da bismo se žrtvovali za plemenito, ali nerealno veće dobro?”

Rubikon

Check Also

Netflixova serija The Witcher završava s 5. sezonom!

Pripremite se za velike vijesti s Kontinenta! Netflix je potvrdio da će njihova fantasy serija …

For All Mankind: Apple je obnovio seriju za 5. sezonu i najavio spin-off seriju

Apple TV Plus pametno je zaključio kako treba nastaviti dalje sa svojim hit SF serijalom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics