Prvi teaser trailer za SF seriju The Man Who Fell To Earth

Showtime je objavio prvi teaser trailer za SF seriju The Man Who Fell To Earth koja se sastoji od ukupno deset epizoda. Čitava priča je počela kao roman Waltera Tevisa iz 1963. godine, zatim smo dobili filmsku adaptaciju iz 1976. godine (Čovjek koji je pao na Zemlju) koja je postala kultni klasik, a u proljeće stiže i serija s Chiwetelom Ejioforom (12 Years a Slave, The Old Guard) u glavnoj ulozi. Serija je moderna verzija priče koja niti ne pokušava rekreirati onu magiju koju je postigao film s Davidom Bowiejem, što su nam jasno dali do znanja tvorci i showrunneri serije: Alex Kurtzman, Jenny Lumet i John Hlavin. Kurtzman je također i režirao pilot koji nosi prigodni naslov “Hallo, Spaceboy”.

Tvorci serije su osmislili novi koncept koji ih je poveo u nešto drugačijem smijeru. Glavnu ulogu tumači potpuno novi lik, s potpuno drugačijom pričom. “On je iste vanzemaljske vrste kao i Bowie u filmu, ali nije isti lik – i nije prvi koji je bio ovdje.” Kada stigne na Zemlju on traži određenu ljudsku znanstvenicu, koju tumači Naomie Harris (Moonlight, No Time to Die). “Ona u sebi ima izuzetnu sposobnost, ali se boji uključiti taj dio sebe koji može učiniti svijet boljim.”

Prvi trailer je vrlo kratak, ali pruža uvid u avanturu i razmjere koje serija nudi. Osim već spomenutih Chiwetela Ejiofora i Naomie Harris trailer nam je dao prvi pogled i na likove koje tumače Jimmi Simpson (Westworld), Clarke Peters (Da 5 Bloods) i Rob Delaney (Deadpool 2). Osim njih u seriji ćemo gledati i Josha Herdmana (Harry Potter) te Kate Mulgrew (Star Trek Voyager, Orange Is the New Black) kao Drew Finch, CIA operativku koja će se suočiti s ogromnim ulozima dok pokušava sakriti svoju prošlost – istu onu prošlost koja ju je ojačala i pretvorila u nemilosrdnog vođu kakva je danas.

Check Also

Prvi pogled na Tron: Ares!

Disney je otkrio prvi pogled na Tron: Ares, koji predstavlja nastavak filma Tron: Legacy. Nemojte …

Prvi pogled na reboot filma The Crow!

Konačno smo dobili prvi pogled na reboot filma The Crow (Vrana), u vidu netom objavljenih …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics