Prvi teaser trailer za seriju The Punisher pokazuje točno ono što su fanovi željeli

Marvel je u zadnjih nekoliko godina pokorio ne samo filmsko tržište, već i ono televizijsko pa je tako Netflix do sad već izbacio nekoliko serija od kojih se najviše ističu Daredevil i Jessica Jones. Trenutno nas čeka njihovo najnovije izdanje “The Defenders”, a uskoro i The Punisher za kojega smo dobili prvi teaser trailer.

Od kad se pojavio u drugoj sezoni Daredevila, fanovi su glasno izrazili želju za samostalnom The Punisher serijom. Nije bilo potrebno dugo da ta želja bude ispunjena i Netflix je uskoro najavio da je upravo to jedan od planiranih budućih projekata.

Prvi teaser ne otkriva ništa nepoznato, ali je svakako dobar podsjetnik na Franka Castlea kojega je odlično odigrao Jon Bernthal. Njega će u seriji pratiti Ben Barnes koji će igrati Billya Russoa, poznatijeg kao Jigsaw, i Ebon Moss-Bachracht koji glumi Micro-a.

O samoj radnji još nije poznato puno (mada ne sumnjamo da fanovi stripa već imaju ideju o čemu bi se moglo raditi), ali vjerujemo da ćemo uskoro dobiti i puni trailer koji će nam bolje pokazati o čemu bi mogla biti riječ. U svakom slučaju očekujemo puno nasilja u standardnom Punisherovskom stilu.

Trenutno nije definiran datum izlaska serije, ali poznato je da će to biti nekada u 2017. godini.

Check Also

The Swarm: prvi trailer za seriju temeljenu na ekološkom SF trileru Franka Schätzinga!

Nedavno je otkriven prvi trailer za visokobudžetnu SF triler seriju The Swarm. Što ako sljedeća …

Novi trailer za kratki SF film Fugitive

Objavljen je novi trailer za kratki SF film Fugitive međunarodnog autorskog tima kojeg predvodi Adis …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics