Prvi teaser trailer za seriju Ahsoka!

Tijekom Star Wars Celebration eventa u Londonu Disney i Lucasfilm objavili su prvi teaser trailer za seriju Ahsoka. U fokusu priče je titularni lik, i to vrlo popularni lik iz animiranog filma i serijala The Clone Wars (Ashley Eckstein) koji je svoje prvo pojavljivanje u igranom obliku doživio u drugoj sezoni serije The Mandalorian (Rosario Dawson).

Prvi teaser zapravo nudi dosta i predstavlja pristojnu količinu novih interesantnih likova kojima se veselimo. Tu su mandalorijanska ratnica Sabine Wren koju tumači Natasha Liu Bordizzo, nakadašnja vođa pobunjenika a sada generalica Nove Republike Hera Syndulla koju tumači Mary Elizabeth Winstead i droid C1-10P iliti “Chopper”. Dobili smo pogled i na Rayja Stevensona (Vikings) kao Baylana koji bi po loreu trebao biti dark jedi, koji nije nužno Sith, ali isto tako nije više ni jedi. Teaser je također otkrio i Ivannu Sakhno (Pacific Rim: Uprising) koja bi po svemu sudeći trebala tumačiti Baylanovu učenicu. Grand Admiral Thrawn je očekivano prikazan tako da gotovo ništa nismo ni vidjeli, a s obzirom da je prikazan samo straga i dalje nije poznato tko ga tumači. Za to otkriće ćemo se morati strpiti još malo. No zato smo opet dobili pogled na Morgan Elsbeth (Diana Lee Inosanto) koja služi Thrawnu, a čini se da će ona odigrati značajnu ulogu u njegovim planovima. Vidjeli smo i stoljećima starog droida Huyanga kojem glas posuđuje David Tennant. Huyanga smo prvi puta susreli u animiranom serijalu The Clone Wars. I ponovo smo vidjeli Mon Mothmu koju tumači Genevieve O’Reilly.

Likove koje nam teaser nije otkrio a koji će se sasvim sigurno pojaviti u seriji su jedi Ezra Bridger, kojeg tumači Eman Esfandi. Dobro, na njega smo tehnički dobili prvi kratki pogled, ali samo kao hologramsku verziju. Zatim očekuje nas i Herin sin, mladi Jacen Syndulla. A očekujemo i Haydena Christensena za kojeg još ne znamo da li ćemo ga vidjeti kao duha Sile ili Dartha Vadera u flashbackovima.

Tvorac serije, showrunner, scenarist i redatelj nekoliko epizoda (uključujući i prvu) je Dave Filoni. Jednu epizodu režirao je i Peter Ramsey (Spider-Man: Into the Spider-Verse, The Mandalorian). Izvršni producenti su Filoni, Carrie Beck, Jon Favreau i Kathleen Kennedy.

Ahsoka na Disney Plus platformu premijerno stiže u kolovozu.

Ahsoka

Check Also

Prvi teaser trailer za film The Toxic Avenger!

Legendary Entertainment objavio je prvi teaser trailer za superherojski film The Toxic Avenger. Riječ je …

Wish: novi trailer i poster za Disneyjev animirani film!

Walt Disney Animation Studios objavio je novi trailer i poster za nadolazeći animirani film Wish. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics