Prvi teaser trailer za Netflixovu seriju The Witcher: Blood Origin

Druga sezona Netflixove iščekivane fantasy serije The Witcher je upravo danas stigla na Netflix, a danas je također izašao i prvi službeni teaser trailer za The Witcher: Blood Origin. Riječ je o prikvelu serije The Witcher, koji broji svega šest epizoda pod redateljskom palicom Sarah O’Gorman (Cursed) i Vicky Jewson (Born of War). Izvršni producent i showrunner serije je Declan de Barra (Iron Fist, The Originals). Ostali izvršni producenti su Lauren Schmidt Hissrich, Sean Daniel, Jason Brown, Tomasz Bagiński, Jarosław Sawko i Matt O’Toole.

Scían je posljednja pripadnica nomadskog plemena vilenjaka ratnika. Nitko se ne može niti približiti njezinoj vještini s oštricom i nitko ne nosi toliko gubitka u svom srcu poput nje. Kad joj se ukaže prilika za povratak ukradenog svetog mača, oduzetog njenom palom plemenu, ona kreće u smrtonosnu potragu koja će promijeniti ishod kontinenta.

Radnja serije Blood Origin je postavljena 1200 godina prije događaja originalne serije i odvija se u vilenjačkom svijetu. Ispričat će “priču izgubljenu u vremenu” s obzirom da prati podrijetlo prvog Vješca i događaje koji vode do središnjeg “spajanja sfera” kada su se svjetovi čudovišta, ljudi i vilenjaka spojili u jedan.

Trailer nam daje prvi pogled na vodeći trio likova: Éile (Sophia Brown), ratnicu koja napušta svoj klan i svoj položaj kraljičine zaštitnice kako bi lutala svijetom kao pjevačica; Fjalla (Laurence O’Fuarain), ratnika koji se pridružuje Éile u njezinoj potrazi i Scian (Michelle Yeoh), vilenjakinju koja je u potrazi za ukradenim svetim mačem.

Ostale uloge tumače Mirren Mack kao Merwyn; Lenny Henry will kao Balor, Jacob Collins kao Eredin, Lizzie Annis kao Zacaré, Huw Novelli kao Callan “Brother Death”, Francesca Mills kao Meldof, Amy Murray kao Fenrik, Nathaniel Curtis kao Brían, Zach Wyatt kao Syndril i Dylan Moran kao Uthrok One-Nut.

The Witcher: Blood Origin stiže negdje 2022. godine.

Check Also

Rebecca Ferguson pridružila se glumačkoj ekipi SF trilera Mercy

Rebecca Ferguson (Dune, Silo) glumit će uz Chrisa Pratta (The Tomorrow War, Jurassic World franšiza) …

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics