Prvi teaser i posteri za 3. sezonu serije Star Trek: Picard

Paramount je u sklopu panela na San Diego Comic-Conu otkrio prvi teaser za treću sezonu serije Star Trek: Picard, kao i postere pojedinačnih likova. Treća i ujedno posljenja sezona serije Star Trek: Picard snimana je paralelno s nedavno završenom drugom sezonom, a njezino lansiranje se očekuje 2023. godine. Ono što najviše upada u oko je da u teaseru koji zapravo samo daje pogled na glavne likove nedostaje Data iliti Brent Spiner koji ga tumači, unatoč tome što je ranije službeno potvrđen njegov povratak. Također njegov lik nedostaje i među netom objavljenim posterima.

“Sjećam se gledanja premijere Zvjezdane staze: Nova generacija prije gotovo 34 godine sa svojim ocem, kao da je bilo jučer. Bila je to iskra koja je zapalila moju ljubav prema znanstvenoj fantastici. Stoga je najprikladnije da priča o Jean-Lucu Picardu završi poštivajući početak, s njegovim najdražim i najvjernijim prijateljima s U.S.S. Enterprisea. Bilo bi podcjenjivanje reći da je čast ispratiti ove likove na pravi način. Cijeli tim Star Trek: Picarda i ja jedva čekamo da fanovi iskuse ovu posljednju avanturu s visokim ulozima, u trećoj sezoni!” – izjavio je u sklopu panela showrunner serije Terry Matalas.

Kad smo tek počinjali, prvi instinkt je bio vratiti cijelu posadu Nove generacije. Patrick [Stewart] je rekao da ako ćemo raditi sa starom ekipom, da to moramo ‘zaslužiti’. Nismo željeli da se ekipa vrati samo za cameo uloge. Željeli smo da svatko ima značajne uloge, i da pobudimo apetite fanova. Htjeli smo ih sve u različitim dijelovima galaksije, i da se onda polako pojave i udruže zajedno.” – izjavio je izvršni producent Alex Kurtzman.

U sklopu panela također je otkriveno kako će treća sezona imati ženskog zlikovca koji je u dobroj mjeri inspiriran Kahnom. Saznali smo i da će se Sedma od Devet nositi sa svojevrsnom krizom identiteta. A Patrick Stewart je okrio još jednu zanimljivost koja nas očekuje u narednoj sezoni: “Vidjet ćemo više od jednog Enterprisea, pa će to postati malo zbunjujuće. Ali smo ponovno posjetili stari Enterprise na neko vrijeme!”

Check Also

Friški trailer i posteri za film Deadpool & Wolverine

20th Century Studios i Marvel Studios objavili su novi trailer i postere za film Deadpool …

Novi pogled na Netflixov film The Platform 2!

Uskoro dolazi vrijeme za povratak u neugodnu stvarnost Netflixovog distopijskog filma The Platform 2 (Platforma …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics