Prvi službeni trailer za film The In Between

Paramount je objavio prvi službeni trailer i poster za The In Between, romantični film s nadnaravnim twistom. Redatelj filma je Arie Posin (The Chumscrubber, The Face of Love), dok scenarij potpisuje Marc Klein (Serendipity, Mirror Mirror).

Nadnaravna ljubavna priča koja u fokusu ima tinejdžericu Tessu. Nakon što je većinu svog djetinjstva provela u udomiteljskim domovima, ne vjeruje da zaslužuje svoju ljubavnu priču. Sve se mijenja nakon što slučajno susreće Skylara iz susjednog grada koji je pravi romantičar. Dok joj se srce počinje otvarati, dogodi se tragedija, Skylar je smrtno stradao u prometnoj nesreći. Dok Tessa traži odgovore nakon nesreće, ubrzo povjeruje da se Skylar pokušava ponovno povezati s njom iz zagrobnog svijeta. Uz pomoć svoje najbolje prijateljice i novootkrivenog uvjerenja da ljubav nikad ne umire, Tessa pokušava posljednji put kontaktirati Skylara kako bi njihovoj ljubavnoj priči dala epski završetak kakav zaslužuje.

Glavne uloge tumače Joey King (The Kissing Booth) kao Tessa i Kyle Allen (West Side Story) kao Skylar. Ostale uloge tumače Kim Dickens (Gone Girl), John Ortiz (Silver Linings Playbook) i Celeste O’Connor (Ghostbusters: Afterlife).

The In Between na Paramount Plus stiže prigodno 11. veljače, taman pred Valentinovo.

The In Between

Check Also

Spiderhead: prvi trailer za Netflixov psihološki SF triler

Netflix je konačno objavio prvi trailer i poster za njihov nadolazeći psihološki SF triler Spiderhead. …

The Boys: trailer za 3. sezonu otkriva pravog Homelandera!

Treća sezona Amazonove netipične superherojske serije The Boys dobila je službeni trailer i poster. Riječ …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics