Prvi službeni poster za seriju Avatar: The Last Airbender!

Netflix je prošli mjesec objavio nekoliko novih fotografija iz Avatar: The Last Airbender, igrane tv adaptacije popularne Nickelodeonove animirane serije. Sada je u sklopu eventa Geeked Week objavljen i prvi službeni poster, i to s najavom da sutra stiže i prvi teaser trailer. Tako da će sutra biti dan kada će postati jasnije da li su brige koje muče fanove opravdane ili nas sve ipak čeka iznenađenje u vidu doista dobre adaptacije. S Netflixom to može biti i pogodak (poput recimo serije One Piece), ali i promašaj (poput serije Cowboy Bebop). Ono što možda najviše brine i dalje je činjenica da su autori animirane serije, Bryan Konietzko i Michael Dante DiMartino, koji su svojedobno radili i na Netflixovoj adaptaciji napustili projekt radi “nepredvidivih probleme i zahtjevne produkcije”. Showrunner i scenarist serije je Albert Kim (Sleepy Hollow). Datum izlaska serije još uvijek nije otkriven. Na posteru samo piše da serija stiže 2024. godine.

No, Netflixova adaptacija ima i pozitivnih aspekata. Glumačka postava je više nego solidna s nekoliko velikih imena uključujući Amber Midthunder (Pray) kao princezu Yue, Dannyja Pudija (Community) kao Mechanista, Daniela Daea Kima (Lost) kao Gospodara vatre Ozaija i Georgea Takeija (Star Trek) kao Koha. Također, osam potvrđenih jednosatnih epizoda znači da će svaka avantura s Gaangom imati dovoljno ‘prostora za disanje’.

Radnja serije je smještena u fantasy svijet pun bendera koji mogu manipulirati jednim od četiri elementa — vodom, zemljom, vatrom i zrakom. Benderi u Naciji vode mogu, ako žele, izazvati potope, majstori u Naciji zraka mogu letjeti, oni u Naciji zemlje pomiču stijene, a onima iz Nacije vatre nije nikakav problem kreirati zastrašujuće vatrene kugle.

Predvođena Gospodarom vatre Ozaijem, Nacija vatre napala je i izbrisala Zračne nomade kao prvi čin prema svjetskoj dominaciji. Avatar, reinkarnirano biće sa sposobnošću ovladavanja sva četiri elementa, namijenjen je održavanju ravnoteže i harmonije. Ali Avatar sljedećeg životnog ciklusa tek se treba otkriti… sve dok se mladi Aang, za kojeg se kaže da je posljednji preživjeli Zračni nomad, ponovno ne probudi u svijetu koji je gotovo pregazila Nacija vatre. On mora zauzeti svoje mjesto Avatara, naučiti koristiti svoje moći i vratiti ravnotežu.

Check Also

Puni trailer za SF triler I.S.S.

Bleecker Street Films objavio je puni trailer za SF triler I.S.S., redateljice Gabriele Cowperthwaite (Blackfish, …

Epska bitka se nastavlja u prvom traileru za Godzilla x Kong: The New Empire

Warner Bros. Pictures i Legendary Pictures objavili su prvi službeni teaser trailer za Godzilla x …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics