Prvi, šarmantni trailer za Netflixov fantasy film Pinocchio Guillerma del Tora

Netflix je objavio prvi službeni teaser trailer i poster za fantasy film Pinocchio (Pinokio), dugogodišnji strastveni projekt Guillerma del Tora. Producenti filma su del Toro, Gary Ungar, Alex Bulkley, Corey Campodonico te Lisa Henson iz kuće Jim Henson Company (The Dark Crystal: Age of Resistance).

Netflixov Pinocchio je stop motion mjuzikl koji će ispričati klasičnu dječju priču, iako nešto mračniju, o lutki koja želi biti pravi živući dječak. Film inspiraciju crpi iz Grimlyjevog dizajna iz 2002. godine, a del Toro je već u više navrata izjavio kako je inspiraciju pronašao i u Frankensteinu. “Obojica govore o djetetu koje je bačeno na svijet. Obojicu ih je stvorio otac koji potom od njih očekuje da sami shvate što je dobro, a što loše, etiku, moral, ljubav, život i sve bitne stvari. Mislim da je to za mene bilo djetinjstvo. Morali ste sve to shvatiti sa svojim vrlo ograničenim iskustvom.”

Redatelji filma su del Toro i Mark Gustafson (Fantastic Mr. Fox), dok scenarij potpisuju del Toro, Matthew Robbins (Crimson Peak) i Patrick McHale (Over the Garden Wall). Glasove su likovima posudili: Gregory Mann (Victoria), Ewan McGregor (The Island), David Bradley (After Life), Tilda Swinton (Isle of Dogs), Christoph Waltz (Epic), Cate Blanchett (How to Train Your Dragon films), Finn Wolfhard (Stranger Things), John Turturro (The Batman), Ron Perlman (Hellboy), Tim Blake Nelson (Watchmen) i Burn Gorman (Enola Holmes).

Film na Netflix stiže u prosincu, ali zanimljivo je i to da će premijerno biti dostupan mjesec dana ranije u probranim kinima.

“To je priča za koju možda mislite da je znate… ali ne znate.”

Pinocchio

Pinocchio

Check Also

Deadpool & Wolverine: novi teaser daje bolji pogled na Lady Deadpool

Od domaće pretpremijere filma Deadpool & Wolverine dijeli nas svega tjedan dana, a za sve …

Prvi trailer za Marvelov film Captain America: Brave New World!

Marvel Studios je konačno objavio prvi teaser trailer i poster za Captain America: Brave New …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics