Prvi punokrvni trailer za film Monster Hunter!

Nakon što je početkom mjeseca izašao prvi teaser, sada je konačno objavljen puni trailer i novi poster za Monster Hunter, adaptaciju popularnog Capcomovog serijala video igara. Film je originalno u kina trebao stići 04. rujna, ali je ljetos pomaknut na 23. travnja 2021. godine, da bi sada kako se čini ipak bio postavljen za izlazak u prosincu ove godine. Monster Hunter je zajednička produkcija kuća Sony Pictures, Constantin Film i Impact Pictures. Redatelj filma je Paul W.S. Anderson (Resident Evil, Event Horizon), a glavnu ulogu tumači Milla Jovovich (Resident Evil) kao kapetanica Natalie Artemis. Producenti su Anderson, Jeremy Bolt, Robert Kulzer, Martin Moszkowicz i Dennis Berardi.

Radnja filma je smještena u svijet paralelan našem, gdje vladaju opasna i moćna čudovišta. Kada je tijekom neočekivane pješčane oluje kapetanica Artemis zajedno sa svojim vjernim vojnicima transportirana u novi svijet biti će očekivano šokirana. U očajničkoj borbi za preživljavanje protiv enormno velikih neprijatelja s neobičnim moćima Artemis će se udružiti s misterioznim Lovcem koji je pronašao način kako da uzvrati udarac. Dok Artemis i Lovac polako grade povjerenje, ona otkriva da je on dio tima koji vodi Admiral. Suočeni s opasnošću koja je toliko velika da bi mogla ugroziti njihov svijet, hrabri ratnici kombiniraju svoje jedinstvene sposobnosti da se udruže za konačni obračun.

“Htio sam ponovo uhvatiti onaj osjećaj kada sam prvi put igrao video igru. Ušao sam u igru ​​ne znajući ništa o njoj. I kao potpuni stranac, bio sam uronjen u taj svijet koji sadrži nevjerojatne krajolike i nevjerojatna stvorenja koja bi mi ‘razbila dupe'” – izjavio je Anderson. “I pomislio sam: ‘To želim. To bi trebalo biti i filmsko iskustvo također.'”

Ostale uloge tumače Tony Jaa (xXx: Return of Xander Cage), T.I. Harris (Ant-Man and The Wasp), Diego Boneta (Luis Miguel, Rock of Ages), Meagan Good (Saw V, The Unborn), Josh Helman (X-Men: Days of Future Past) i Ron Perlman (Hellboy).

Monster Hunter u kina stiže 30. prosinca.

“Svijet poput niti jednog drugoga!”

Monster Hunter

Check Also

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Mrs. Davis: časna sestra bori se protiv umjetne inteligencije u novoj SF seriji Damona Linedlofa

Peacock je objavio puni službeni trailer za SF seriju Mrs. Davis. Serija istražuje svijet u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics