Prvi trailer za Wonder Woman 1984 potpuno odiše osamdesetima!

Warner Bros. je konačno objavio puni trailer za Wonder Woman 1984 koji nas je instantno i vrlo zadovoljavajuće u svakom obliku transportirao u osamdesete! Nastavak režira Patty Jenkins, koja je režirala i prvi film iz 2017. godine. U glavnim ulogama ponovo gledamo Gal Gadot kao Dianu a.k.a. Wonder Woman, ali i Chrisa Pinea kao Stevea Trevora koji je poginuo na kraju prvog dijela. Sada je više nego jasno da Chris kao Steve ima značajnu ulogu u filmu, i da je očito preživio (?), iako nam nije jasno kako bar nije ostario. Trailer vam doduše neće ni otkriti kako to da je Steve tu gdje je, ali implicira da je to upravo radi jednog od zlikovaca, točnije Maxa Lorda.

Trailer je plasiran upravo na CCXP-u (Comic Con Experience) u Brazilu, gdje je Jenkins publici rekla kako je Steveov povratak iznimno bitan dio radnje za Wonder Woman 1984, o kojem je počela razmišljati još dok je snimala prvi film. “Obećavam vam to nije smicalica. To je integralni dio priče, bilo je iznimno važno da ga opet imamo, i u tome smo uživali.”

Od novih likova trailer nam je dao dobar pogled i na dvoje glavnih zlikovaca filma. Kristen Wiig kao Barbara Minerva, poznata kao negativka Cheetah. Ona svoju priču započinje kao bliska prijateljica od Diane, ali s vremenom se udalje i postanu ozbiljni neprijatelji. Drugi negativac je Pedro Pascal kao enigmatični ljigavi poslovnjak Maxwell Lord, kojeg Jenkins opisuje kao “kralja tv reklama”. “On javnosti prodaje san. On će učiniti sve da bude uspješan, ali ponekad kad dobiješ što poželiš ta veličina dolazi uz cijenu.”

Uz trailer Warner Bros. je objavio i postere likova: Diane, Stevea, Barbare i Maxwella.

Wonder Woman 1984 u kina slijeće 05. lipnja 2020.

Wonder Woman 1984

Wonder Woman 1984

Wonder Woman 1984

Wonder Woman 1984

Check Also

Ekskluzivne fotke i novi detalji iz Marvelove serije Secret Invasion!

Vanity Fair je netom objavio galeriju ekskluzivnih fotografija iz nadolazeće Marvelove serije Secret Invasion, koje …

Star Trek: Starfleet Academy, službeno je najavljena nova igrana serija!

Nema dugo da smo pisali o tome kako je Strange New Worlds u tom trenutku …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics