Prvi puni trailer za Space Jam: A New Legacy!

Dobrodošli u Jam! Warner Bros. je objavio puni trailer i novi poster za Space Jam 2 iliti Space Jam: A New Legacy (Space Jam: Nova legenda) redatelja Malcolma D. Leeja (of Barbershop: The Next Cut, Girls Trip, Night School). Riječ je o svojevrsnom nastavku Space Jama u kojem je štafetu preuzeo LeBron James. Scenarij filma potpisuju Juel Taylor, Tony Rettenmaier, Keenan Coogler i Terence Nance. Producent su Ryan Coogler (Black Panther), LeBron James, Maverick Carter i Duncan Henderson, dok su izvršni producenti Sev Ohanian, Zinzi Coogler, Allison Abbate, Jesse Ehrman, Jamal Henderson, Spencer Beighley, Justin Lin, Terence Nance i Ivan Reitman.

LeBron i njegov sin Dom zarobljeni su u digitalnom svijetu i LeBron ih mora odvesti kući na sigurno, vodeći sa sobom i Zekoslava, Lolu i cijelu bandu notorno nediscipliniranih Tunesa. Ovo transformacijsko putovanje otkriva koliko će daleko neki roditelji ići kako bi se povezali sa svojom djecom.

Saznaj jesi li dio Tune ili Goon ekipe u najvećoj avanturi na velikom platnu. Uz ekipu koja je uvijek spremna za akciju i koja svojim jedinstvenim talentima iznenađuje čak i Kralja Jamesa, igrajući igru na samo sebi svojstven način. Pravo je iznenađenje i to da se u filmu pojavljuju i mnoge druge profesionalne košarkaške zvijezde u ulogama u kojima ih do sada niste mogli vidjeti.

Glavne uloge uz LeBrona Jamesa, tumače Don Cheadle (Avengers, Hotel Rwanda), Khris Davis (Judas and the Black Messiah, Atlanta), Sonequa Martin-Green (The Walking Dead, Star Trek: Discovery) i Cedric Joe. Također tu su i glumci koji su posudili svoje glasove digitalnim likovima: Eric Bauza, Jeff Bergman, Kath Soucie, Bob Bergen, Gabriel Iglesias i kako je jučer ekskluzivno otkrio EW – Zendaya koja će svoj glas dati Loli. Nekoliko NBA i WNBA igrača je ostvarilo kameo uloge: Chris Paul, Anthony Davis, Klay Thompson i Diana Taurasi.

Space Jam: A New Legacy u kina i na HBO Max platformu stiže 16. srpnja.

Space Jam: A New Legacy

Check Also

Teaseri za otkačeni, animirani web SF serijal Mothership

Uskoro nas očekuje animirana, antologijska web SF serija kratkih filmova Mothership, čiji teasere možete pronaći …

Outer Range: trailer za 2. sezonu serije izaziva putovanjem kroz vrijeme

Prime Video objavio je prvi službeni trailer i poster za drugu sezonu SF mystery serije …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics