Prvi poster za SF film Chaos Walking

Konačno smo dobili prvi poster za SF film Chaos Walking. Priča ide ovako: prošlo je više od tri godine od kako je film snimljen, da, točno ste pročitali, nismo se zabunili. Taj dio produkcije prvotnog snimanja je prošao prilično uobičajeno, no onda su krenula dosnimavanja koja su potrajala i u konačnici bila prilično intenzivna. U nekom trenu je postalo upitno da li će film uopće ugledati svjetlo dana, ali po svemu sudeći hoće. Doduše malo i dalje zabrinjava činjenica da poster nema datum izlaska filma nego čisto informaciju da stiže uskoro, ali to ćemo pripisati aktualnim problemima s pandemijom koronavirusa. U veljači ove godine Lionsgate je film najavio za 22. siječnja 2021. godine, no to je bilo prije pandemije, pa nas ne bi čudilo s obzirom da poster nema taj datum da će film ipak stići kasnije.

Todd Hewitt živi na udaljenom planetu Novog svijeta – novoj nadi za čovječanstvo sve dok ga ne pogodi “Buka” iliti “the Noise”, virus koji zadaje jake vizije svake njihove misli. Kakofonija mnoge izluđuje sve dok Todd ne dođe do tihog otkrića: postoji djevojka Viola, koja je možda ključ za otkrivanje višeslojnih tajni Novog svijeta. To dvoje malo vjerojatnih suputnika prisiljeni su na avanturu po neistraženom planetu – pokušavajući pobjeći i sakriti se u okruženju u kojem se čuju sve misli i vide svi pokreti – dok oboje razotkrivaju istinu o životima koje su ostavili i spektakularni svijet koji su naučili nazivati ​​domom…

Film je baziran na romanu The Knife of Never Letting Go iz 2008. godine, prvog romana trilogije Chaos Walking autora Patricka Nessa. Redatelj filma je Doug Liman (Edge of Tomorrow), dok je scenarij prilagodio i napisao Christopher Ford. Glavne uloge tumače Tom Holland (Spider-Man: Far from Home) kao Todd Hewitt i Daisy Ridley (Star Wars: Rise of Skywalker) kao Viola Eade. Ostale uloge tumače Cynthia Erivo (The Outsider), Mads Mikkelsen (Doctor Strange) kao Mayor Prentiss, David Oyelowo (Selma, Interstellar) kao Aaron, Demián Bichir (Alien: Covenant) kao Ben i Nick Jonas (Jumanji: Welcome to the Jungle) kao Davy Prentiss Jr.

Nadamo se da ovo znači skorašnju objavu službenog trailera, jer kao što vjerojatno znate u jednom trenutku je isti već procurio.

Chaos Walking

Check Also

Ekskluzivne fotke i novi detalji iz Marvelove serije Secret Invasion!

Vanity Fair je netom objavio galeriju ekskluzivnih fotografija iz nadolazeće Marvelove serije Secret Invasion, koje …

Star Trek: Starfleet Academy, službeno je najavljena nova igrana serija!

Nema dugo da smo pisali o tome kako je Strange New Worlds u tom trenutku …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics