Prvi pogled i detalji za Star Wars seriju The Mandalorian

Tek što je produkcija Star Wars igrane serije Jona Favreaua započela dobili smo prve službene detalje, impresivnu listu redatelja i prvu fotografiju. Još neki dan samo saznali da će se serija baviti legendarnim ratnicima daleke, daleke galaksije – Mandalorijancima, kao što smo saznali i naslov koji će jednostavno glasiti – The Mandalorian.

Nakon priča o Jangu i Boba Fettu, novi ratnik se pojavljuje u Star Wars svemiru. The Mandalorian je smješten nakon pada Carstva te prije pojave Prvog reda. Pratimo putovanja usamljenog “revolveraša” u vanjskim područjima galaksije daleko od autoriteta Nove Republike.

Serija ima budžet od otprilike 100 milijuna dolara za prvu sezonu koja će se sastojati od deset epizoda. Jon Favreau (Iron Man, The Jungle Book) je scenarist i izvršni producent serije, te će zajedno s Daveom Filonijem (Star Wars Rebels, Star Wars: The Clone Wars) režirati prvu epizodu. No dobre vijesti tu ne staju, jer će ostali redatelji biti Taika Waititi (Thor: Rangarok), Bryce Dallas Howard (Solemates), Deborah Chow (Jessica Jones, Better Call Saul) i Rick Famuyiwa (Dope).

The Mandalorian je s produkcijom startao ranije ovog tjedna, iako glumci još za sada nisu najavljeni. Uz prvu službenu fotografiju koja je objavljena noćas, ranije su se pojavile i one neslužbene sa seta koje su otkrile pustinjski planet, nešto poput Tatooinea. Malo je doduše neobično da smo za prvi službeni pogled dobili fotografiju “revolveraša”, a da još uvijek ne znamo tko se krije ispod maske.

Iako nam je Jon Favreau ovaj tjedan otkrio neke fantastične stvari za The Mandalorian, još uvijek nije poznat datum izlaska serije. No zato znamo da će serija premijeru imati na Disneyjevom streaming servisu, a očekuje se da će to biti negdje krajem 2019. godine.

The Mandalorian

The Mandalorian

The Mandalorian

The Mandalorian

Check Also

Prvi trailer za Appleovu SF seriju Dark Matter!

“Što ako je osoba koja me otela ja?” Apple TV Plus konačno je objavio prvi …

Joker: Folie à Deux, prvi trailer za film!

Warner Bros. objavio je prvi teaser trailer za vrlo iščekivani film Joker: Folie à Deux …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics