Prvi pogled na X-Men: Dark Phoenix

Entertainment Weekly je danas ekskluzivno objavio galeriju fotografija za X-Men: Dark Phoenix, i naslovnicu koju krasi Sophie Turner aka Jean Grey.

X-Men: Dark Phoenix je vremenski smješten u 1992. godinu (10 godina nakon događaja X-Men: Apocalypse) dok je Mystique (Jennifer Lawrence), još uvijek vođa ekipe koju čine Jean, Cyclops (Tye Sheridan), Beast (Nicholas Hoult), Storm (Alexandra Shipp), Nightcrawler (Kodi Smit-McPhee), i Quicksilver (Evan Peters). Najveći odmak od kanona X-Mena (ako stavimo na stranu prisustvo Mystique) je da se tim slavi kao heroje, umjesto da ih se ljudi boje i da ih mrze. X-Meni će u jednom trenutku biti poslani u svemirsku misiju spašavanja koja neće proći kako su zamislili. Solarna baklja će zahvatiti X-Jet, a val energije će naprosto zapaliti zlonamjernu i gladnu moći novu silu unutar Jean. Nakon buđenja Phoenixa započinje konflikt koji će nositi ostatak radnje.

Prve fotografije otkrivaju i lik Jessice Chastain koja bi trebala tumačiti vanzemaljskog mjenjolika aka Lilandru. Iako opis odgovara Lilandri i unatoč činjenici da ona igra značajnu ulogu u stripu Dark Phoenix, još uvijek nije službeno potvrđeno ime njezinog lika. Fotografija sprovoda otkriva da će netko od X-Mena umrijeti prije završnice, a s obzirom na likove na slici nagađamo da bi to mogli biti Mystique ili Beast.

X-Men: Dark Phoenix, redatelja i scenarista Simona Kinberga u kina stiže 02. studenog 2018. godine.

Dark Phoenix

Dark Phoenix

Dark Phoenix

Dark Phoenix

Dark Phoenix

Dark Phoenix

Dark Phoenix

Check Also

Helstrom: novi trailer za seriju Helstrom otkriva Marvelovu horor stranu

Približava se vrijeme kada ćemo zakoračiti u svijet Helstroma, nove Huluove serije koja će istražiti …

The Haunting of Bly Manor, dobrodošli u novu kuću strave!

Netflix je objavio punokrvni trailer za The Haunting of Bly Manor, novo poglavlje o duhovima …

Web Statistics