Prvi pogled na tv seriju The Man Who Fell To Earth

Objavljen je prvi pogled na tv adaptaciju The Man Who Fell To Earth. Čitava priča je počela kao roman Waltera Tevisa iz 1963. godine, zatim smo dobili filmsku adaptaciju iz 1976. godine (Čovjek koji je pao na Zemlju) koji je postao svojevrsni klasik, a na proljeće iduće godine stiže nam i serija s Chiwetelom Ejioforom (12 Years a Slave, The Old Guard) u glavnoj ulozi. Serija je moderna verzija priče koja niti ne pokušava rekreirati onu magiju koju je postigao film s Davidom Bowiejem, što su nam jasno dali do znanja tvorci i showrunneri serije: Alex Kurtzman, Jenny Lumet i John Hlavin.

“Ne možete razmišljati o filmu bez razmišljanja o Davidu Bowieju. I bila je to radikalno zastrašujuća perspektiva stajati u njegovoj sjeni. Njegova ostavština je ljudima vrlo značajna, a to je nešto s čim se nije olako za igrati. Oholost samog takvog odabira bi vas mogla ozbiljno koštati.”

Tvorci serije su zato osmislili novi koncept koji ih je poveo u drugačiji smijer. Glavnu ulogu tako tumači potpuno novi lik, s potpuno drugačijom pričom. “On je iste vanzemaljske vrste kao i Bowie u filmu, ali nije isti lik – i nije bio prvi ovdje.” Kada stigne na Zemlju on traži određenu ljudsku znanstvenicu, koju tumači Naomie Harris (Moonlight, No Time to Die). “Ona u sebi ima izuzetnu sposobnost, ali se boji uključiti taj dio sebe koji može učiniti svijet boljim.”

Jednu od uloga u seriji tumači i Kate Mulgrew (Star Trek Voyager, Orange Is the New Black), kao Drew Finch, CIA operativka koja će se suočiti s ogromnim ulozima dok pokušava sakriti svoju prošlost – istu onu prošlost koja ju je ojačala i pretvorila je u nemilosrdnog vođu kakva je danas. Također znamo da ćemo u seriji gledati Sonyu Cassidy i Roba Delanyja.

Prva sezona serije The Man Who Fell To Earth na Showtime stiže negdje na proljeće 2022. godine. Inicijalno je serija zamišljena za potrebe platforme CBS All Access (sada Paramount Plus) prije nego je završila na Showtimeu.

The Man Who Fell to Earth
Chiwetel Ejiofor kao Faraday i Naomie Harris kao Justin

Check Also

Prvi pogled na HBO-ovu seriju Welcome to Derry, i novi pogled na seriju The Penguin

Max je objavio novi promo video koji najavljuje njihov nadolazeći plan za 2024./2025. godinu, a …

Puni trailer za SF triler I.S.S.

Bleecker Street Films objavio je puni trailer za SF triler I.S.S., redateljice Gabriele Cowperthwaite (Blackfish, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics