Prvi pogled na Spider-Man: Across the Spider-Verse

Sony nas je ugodno iznenadio i objavio prvi pogled i teaser poster za njihov vrlo iščekivani nastavak Spider-Man: Into the Spider-Verse (Spider-Man: Novi svijet), za kojeg sada znamo i službeni naslov – Spider-Man: Across the Spider-Verse – Part One. I da, kao što i sami možete zaključiti iz naslova, nastavak će biti podijeljen u dva dijela što je i potvrdio Chris Miller, a ako će oba biti u klasi originala mi nemamo ništa protiv. No, i do prvog dijela ćemo se malo načekati s obzirom da na velika platna stiže tek u listopadu iduće godine.

Režiseri nastavka su Joaquim Dos Santos (Voltron: Legendary Defender), Kemp Powers (One Night in Miami) i Justin K. Thompson (Cloudy With a Chance of Meatballs), dok scenarij potpisuju David Callaham (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), Phil Lord i Chris Miller (The Lego Movie).

Milesova priča i Spider-Verse mreža se širi. Miles Morales (Shameik Moore) vraća se u sljedeće poglavlje Spider-Verse sage ovjenčane Oscarom, epske avanture koja će transportirati prijateljskog Spider-Mana iz Brooklyna kroz multisvemir, kako bi udružio snage s Gwen Stacy (Hailee Steinfeld) i novim timom Spider-ljudi da se suoče sa zlikovcem moćnijim od bilo čega s čime su do sada susreli.

“Milesova priča je epska. Napisali smo ono što smo mislili da priča treba biti, i na naše iznenađenje shvatili smo da su to dva filma umjesto jednog. Radimo na oba filma u ovom trenutku. Drugi dio izlazi negdje 2023. Spavat ćemo opet 2024.” – izjavili su Phil Lord i Chris Miller.

Spider-Man: Across the Spider-Verse – Part One u kina stiže 07. listopada 2022.

Spider-Man: Across the Spider-Verse
Miles Morales (Shameik Moore) i Gwen Stacy (Hailee Steinfeld).

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Check Also

Friški trailer i posteri za film Deadpool & Wolverine

20th Century Studios i Marvel Studios objavili su novi trailer i postere za film Deadpool …

Novi pogled na Netflixov film The Platform 2!

Uskoro dolazi vrijeme za povratak u neugodnu stvarnost Netflixovog distopijskog filma The Platform 2 (Platforma …

2 comments

  1. Šta ja znam. Meni djeluje OK

  2. Jezivo loše.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics