Prvi pogled na Space Jam: A New Legacy, game on!

Film sa Zekoslavom mrkvom, LeBronom Jamesom, Mad Maxom, i lista se nastavlja… Da, pričamo o svojevrsnom nastavku Space Jama odnosno filmu Space Jam: A New Legacy u kojem je štafetu preuzeo LeBron James. Iščekivani film kuće Warner Bros. je dobio svoju ekskluzivu na EW-u, gdje su otkrivene prve fotografije koje možete pronaći ispod članka.

Prije dvadeset i pet godina original je bio više nego iznenađujući hit. Urnebesno smiješni i svima nam dragi Looney Tunes junaci u kombinaciji s košarkaškom legendom Michaelom Jordanom dostavili su više nego simpatičnu i dobru razonodu gledateljima svih uzrasta. Najmlađi gledatelji kao i svi fanovi crtića došli su na svoje uživajući u zabavi s omiljenim Looney Tunes likovima, dok su fanovi košarke mogli uživati u netipičnim ulogama velikih košarkaških zvijezda. Warner Bros. je zaradio 230 milijuna dolara, a da i ne spominjemo merch koji je studiju donio milijarde dolara, a tu je i soundtrack koji je postao platinasti čak šest puta, dok je Jordan zacementirao svoj status ikone.

Warner Bros. se još ranije nadao napraviti nastavak, ali Jordan nije bio zainteresiran. Studio se 2003. okušao s Looney Tunes: Back in Action no on je bio potpuni promašaj. Nova nada se pojavila s potencijalnom novom zvijezdom, još od njegovih tinejdžerskih dana Jamesa su uspoređivali s Jordanom, a danas teško da netko ne zna za ime LeBron James. Još prije 15 godina ponuđena mu je uloga u nastavku Space Jama, ali ju je odbio, jer nije smatrao da je spreman za tako nešto. No kako su godine išle i kako je njegovo iskustvo raslo, nakon filma Trainwreck James je postao spreman uskočiti u Jordanove legendarne tenisice. 2015. godine njegova je produkcijska kuća SpringHill potpisala ugovor s Warner Bros.-om i New Legacy je bio spreman za početak rada na njemu.

Zanimljivo je da je LeBron James jednom zgodom, kada je prepričavao svoj prvi susret s Jordanom izjavio kako zapravo nije bio uopće siguran da on postoji. Činilo mu se da je on samo lik iz reklama i s utakmica. Trebalo mu je nekoliko minuta da shvati kako je osoba s kojom se nalazi u prostoriji doista Mike.

Redatelj filma je Malcolm D. Lee (The Best Man, Girls Trip), a producira ga Ryan Coogler (Black Panther). Glavne uloge uz LeBrona Jamesa, tumače Don Cheadle, Sonequa Martin-Green i Cedric Joe.

Igrajući jednu verziju sebe, James ima poteškoća da se poveže sa [svojim sinom] Domom [kojeg tumači Cedric Joe], koji je puno više zainteresiran za stvaranje igara nego za njihovo igranje. Kada Domove tehničke vještine skrenu pozornost Al G Rhythma (Don Cheadle), otac i sin su uvučeni u Warner 3000 “Server-verse”. A.I. otima Doma u nadi da će ukrasti neke kraljeve sljedbenike. Budući da je riječ o Space Jamu, košarkaška utakmica će razriješiti čitavu stvar. Da bi spasio sina i pobjegao od ove virtualne stvarnosti, James mora okupiti Tunese, uključujući i protjerane Bugse, kako bi porazio zlokobni Goon Squad.

Space Jam: A New Legacy u kina i na HBO Max platformu stiže 16. srpnja.

Space Jam: A New Legacy

Space Jam: A New Legacy

Space Jam: A New Legacy

Space Jam: A New Legacy

Space Jam: A New Legacy

Space Jam: A New Legacy

Space Jam: A New Legacy

Space Jam: A New Legacy

Space Jam: A New Legacy
Porky Pig, Daffy Duck, Bugs Bunny, LeBron James, Lola Bunny

Check Also

The Last of Us: prvi trailer za HBO-ovu adaptaciju!

HBO je konačno objavio prvi trailer za adaptaciju jedne od najboljih i najprodavanijih videoigara The …

Shadow and Bone: teaser za 2. sezonu Netflixove fantasy serije!

U sklopu globalnog fanovskog eventa Tudum Netflix je između ostalog objavio teaser za drugu sezonu …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics