Prvi pogled na Shyamalanov film Glass

Nakon nedavno objavljenog postera, zahvaljujući Entertainment Weeklyju stigle su i prve službene fotografije iz filma Glass koje nas izazivaju s nekonvencialnim obratom glavnih likova serijala. Glass je nadolazeći američki horor-triler, čiji je scenarist, koproducent i režiser M. Night Shyamalan. On filmom Glass povezuje svoje ranije filmove Unbreakable iz 2000. godine i Split iz 2017. godine.

Fotografije potvrđuju da film kako je i najavljeno počinje s Davidom Dunnom (Bruce Willis), Elijahom Priceom aka. gospodinom Glassom (Samuel L. Jackson) i Kevinom Wendellom Crumbom (James McAvoy) koji su pacijenti u ludnici jer vjeruju da su oni oživljeni likovi iz stripa. No nema potrebe za bojazni jer ludi trio neće dugo ostati pod ključem.

Vraća se i poznati lik Casey Cooke koju glumi Anya-Taylor Joy. Riječ je o mladoj ženi koja je u filmu Split bila žrtvom Crumbove opasne ličnost. No iako je Casey uspjela pobjeći, nova fotografija upućuje da se suočavanjem s Crumbom nastoji tek izliječiti od psihološke traume.

Novi dodatak glumačkoj postavi je Sarah Paulson kao dr. Ellie Staple. Ona tumači psihijatricu specijaliziranu za deluzije koja nastoji pomoći famoznom trojcu uvjerenom da su superheroji.

Iako na slikama nisu prikazani, u franšizu se vraćaju i Charlayne Woodard kao Elijahova mama, koja se brinula za svog sina i uvijek mu govorila da je poseban bez obzira na to što su drugi pričali. Tu je i Spencer Treat Clark kao Joseph Dunn, Davidov sin koji je vjerovao u sposobnosti njegova oca otkad je bio dijete i vidi ga kao pravog superheroja. Shyamalan je ekskluzivno za EW otkrio kako ta dva lika igraju značajne uloge u novom filmu.

“Imat ćemo prilike provesti i neko vrijeme s novim ljudima koji žive unutar Kevina.” – izjavio je James McAvoy.

Trailer za film se očekuje na San Diego Comic-Conu idući tjedan pa ćemo dobiti bolji uvid u ono što nam je Shyamalan pripremio ovaj puta.
Glass u kina stiže 18. siječnja 2019. godine.

Glass
Samuel L. Jackson, James McAvoy i Bruce Willis
Glass
Samuel L. Jackson
Glass
Sarah Paulson
Glass
James McAvoy i Anya Taylor-Joy
Glass
Bruce Willis i M. Night Shyamalan na setu

Check Also

Helstrom: novi trailer za seriju Helstrom otkriva Marvelovu horor stranu

Približava se vrijeme kada ćemo zakoračiti u svijet Helstroma, nove Huluove serije koja će istražiti …

The Haunting of Bly Manor, dobrodošli u novu kuću strave!

Netflix je objavio punokrvni trailer za The Haunting of Bly Manor, novo poglavlje o duhovima …

Web Statistics