Prvi pogled na SF triler Mother/Android!

Hulu je konačno otkrio prvi pogled na nadolazaeći SF triler Mother/Android. Redatelj i scenarist filma je Mattson Tomlin koji je ranije napisao scenarije za Project Power i The Batman. Producenti su Matt Reeves (War for the Planet of the Apes) za 6th & Idaho Productions, Adam Kassan i Rafi Crohn (Ordinary Joe, Away, Tales from the Loop), Bill Block (Halloween Kills, Uncle Frank) te Charles Miller (The Trial of the Chicago 7, Worth).

Radnja je smještena u bliskoj budućnosti, i prati Georgiju i njezinog dečka Sama na njihovom opasnom putu bijega jer se njihova zemlja našla u neočekivanom ratu s umjetnom inteligencijom. Svega nekoliko dana prije dolaska na svijet njihovog prvog djeteta, moraju se suočiti s ‘ničijom zemljom’ – uporištem ustanka androida – u nadi da će doći do sigurnosti prije poroda.

Glavne uloge tumače Chloë Grace Moretz (Shadow in the Cloud, Kick-Ass), Algee Smith (Judas and the Black Messiah, Euphoria) i Raúl Castillo (We The Animals).

“Film je vrlo slobodna adaptacija moje priče o posvajanju. Rođen sam 1990. godine, neposredno nakon rumunjske revolucije. Rođen sam u Bukureštu. A priča je prepričavanje pomoću tri ili četiri stvari koje znam o svom podrijetlu. Moji su roditelji bili izuzetno mladi kad su saznali za trudnoću – i onda im je cijeli svijet eksplodirao.” – izjavio je Tomlin.

Tomlin zna samo djeliće toga kako su se njegovi rođeni roditelji snašli u toj situaciji, pa je upotrijebio svoju maštu – i opsesivnu ljubav prema žanrovskom pripovjedanju – kako bi popunio ostatak priče.

“Mattsonov redateljski debi intimni je znanstvenofantastični film koji je i lijep i iznimno osoban, sa snažnom izvedbom Chloë Moretz.” – dodao je Reeves.

Mother/Android na Hulu stiže 17. prosinca.

Mother/Android

Mother/Android

Mother/Android

Mother/Android

Mother/Android

Check Also

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Apple će ekranizirati kultni roman Neuromancer Williama Gibsona

Apple TV Plus naručio je seriju Neuromancer, adaptaciju istoimenog kultnog i nagrađivanog romana Williama Gibsona, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics