Prvi pogled na AMC-ovu SF antologijsku seriju Soulmates

U svibnju 2019. godine AMC je naručio SF antologijsku seriju Soulmates. Kao što već iz naziva serije zaključujete radnja u fokusu ima srodne duše. Serija se sastoji od šest epizoda od kojih će svaka ponuditi provokativnu priču nekog drugog u potrazi za svojom srodnom dušom, kao i “cijenom” koju su voljni za to platiti. Tvorci serije su Brett Goldstein (SuperBob) i William Bridges (Stranger Things), koji stoje i iza kratkog filma For Life, koji je zapravo poslužio kao baza serije Soulmates. Redatelji serije su Rob Savage (Britannia), Marco Kreuzpaintner (Beat), Andrea Harkin (The Trial of Christine Keeler) i Bridges. Sada smo konačno dobili i prvi pogled na seriju, kroz prve ekskluzivne fotografije za EW.

Radnja serije je smještena 15 godina u budućnost kada su znanstvenici razvili test koji osobu povezuje s njezinom srodnom dušom. “Ljepota antologijske serije je značila da možemo ispričati potpuno drugačiju priču o nečijoj konekciji svaki tjedan, iz mnogo različitih kuteva, pa čak i žanra.” – izjavio je Bridges.

Jedan od tuih kuteva je i gubitak, s kojim se bavimo u epizodi Break On Through. U njoj Charlie Heaton (Stranger Things) tumači Kurta, dobroćudnog čovjeka koji se odlučuje na test, samo da bi otkrio kako je njegova srodna duša umrla. Slomljenog srca Kurt se pridružuje religioznom kultu kako bi se nosio s tom situacijom, a prva fotografija upravo otkriva pogled na njegovu inicijaciju kroz duhovno čišćenje. Druga fotka je iz epizode Succession, koja otkriva pogled na likove koje tumače Sarah Snook (Succession) i Kingsley Ben-Adir (The OA). Treća fotografija otkriva pogled na lika kojeg tumači Laia Costa (The Red Band Society).

U ostalim većim ulogama gledat ćemo i Malin Akerman (Billions), Betsy Brandt (Breaking Bad), JJ Feilda (Turn), Davida Costabilea (Breaking Bad, Billions), Sonyu Cassidy (Lodge 49), Joea Andersona (Brave New World) i Stevena Mackintosha (Rocketman).

Soulmates se očekuje negdje na jesen ove godine.

Soulmates
Steven Mackintosh kao Samson, Malin Åkerman kao Martha, Charlie Heaton jao Kurt.
Soulmates
Sarah Snook kao Nikki, Kingsley Ben-Adir kao Franklin.
Soulmates
Laia Costa kao Libby.

Check Also

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

MGM Plus 23. travnja starta s 2. sezonom horor serije From i doku serijom Amityville: An Origin Story

Streaming servis MGM Plus proslavit će pola puta do Noći vještica iliti Halfway to Halloween …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics