Super Bowl: prvi pogled na serije Loki, Falcon and the Winter Soldier i WandaVision!

Super Bowl uvijek ima asa u rukavu, a to je ovaj puta bio Disney+ koji je naprosto ukrao svu pažnju. Kako i ne bi kada nam je otkrio prve video kadrove iz iznimno očekivanih Marvelovih serija Loki, The Falcon and the Winter Soldier i WandaVision. Nažalost riječ je o spotu, ne o traileru, i spot je zapravo miks sve tri serije, stoga pažljivo gledajte dok se kadrovi smjenjuju. No bilo kako bilo, spot je svejedno prava poslastica, čak i unatoč tome što Lokija ima puno premalo!

Loki će pratiti nevaljalog Lokija (Tom Hiddleston) u njegovim pustolovinama nakon bijega s tesseractom u filmu Avengers: Endgame. Ako je vjerovati glasinama Loki će putovati kroz vrijeme te će ostaviti traga na različitim događajima kroz povijest. Zanimljivo je i to što je Kevin Feige ranije ovog mjeseca potvrdio da će se serija povezati s filmom Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Glavni scenarist je Michael Waldron (Rick and Morty), a redateljica je Kate Herron (Sex Education). Loki na Disney+ stiže u proljeće 2021. godine.

Detalji za seriju The Falcon and the Winter Soldier se i dalje drže u tajnosti, no jasno je da će radnja pratiti Falconov novi status poslije događaja filma Avengers: Endgame. Sam Wilson/Falcon (Anthony Mackie) i Bucky Barnes/Winter Soldier (Sebastian Stan) će se udružiti u novoj avanturi koja će testirati kako njihove sposobnosti tako i njihovo strpljenje. Također ćemo imati priliku ponovo vidjeti i Daniela Brühla kao baruna Zemoa (Captain America: Civil War) i Emily Van Camp kao agenticu Sharon Carter. Glavni scenarist je Malcolm Spellman, a redateljica je Kari Skogland. The Falcon and the Winter Soldier na Disney+ stiže u kolovozu.

WandaVision miješa stilove klasične humoristične serije i Marvelovog kinematografskog svemira, u kojoj Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) i Vision (Paul Bettany), dvoje superjunaka, žive njihov idealan život u predgrađu kada počinju sumnjati da sve nije kako se čini. U seriji će se pojaviti i nova junakinja Monica Rambeau koju igra Teyonah Parris (Mad Men), Kat Dennings (Thor) i Randall Park ( Ant-Man and the Wasp). Glavni scenarist je Jac Schaeffer, a redatelj je Matt Shakman. WandaVision na Disney+ stiže ove godine, ali još ne znamo točno kada.

Check Also

Trailer za nagrađivani nezavisni SF triler Volition

Giant Pictures je objavio službeni trailer za nezavisni SF triler Volition, koji je prošle godine …

Curon: prvi trailer za misterioznu Netflixovu horor seriju!

Netflix je netom objavio prvi trailer za originalnu talijansku žanrovsku seriju Curon, koja čini se …

Web Statistics