Prvi pogled na reboot filma Hellboy

Prve fotografije za reboot Hellboyja Lionsgate je objavio još prošle godine, a na samom početku ovog mjeseca dobili smo i prvi službeni poster koji je otkrio novi datum izlaska filma – 12. travnja 2019. godine. Poster je plasiran na New York Comic Conu gdje je prikazan prvi trailer za film, koji je sada procurio na internet. Trailer je očekivano loše kvalitete pa stoga sami procjenite želite li ga pogledati, jer za očekivati je s obzirom na situaciju da će uskoro stići i službeni trailer.

Titularnu ulogu u rebootu tumači David Harbour (Stranger Things), dok ostale glavne uloge tumače Ian McShane (Deadwood, American Gods) kao čovjek koji je usvojio Hellboyja – profesor Trevor Bruttenholm (aka Professor Broom), Milla Jovovich (The Fifth Element, Resident Evil) kao glavna zlikovka Blood Queen, Sasha Lane (American Honey) kao Alice Monaghan, Penelope Mitchell (Hemlock Grove) kao odbjegla vještica Ganeida i Daniel Dae Kim (Hawaii Five-0, LOST) kao bojnik Ben Daimio.

Neil Marshall (Westworld, Game of Thrones) režira film prema scenariju Andrewa Cosbyja (Eureka) i Christophera Goldena (Buffy the Vampire Slayer).

S obzirom na najavljene likove očekuje se da će se radnja odvijati prema priči stripa The Wild Hunt. Hellboyja u Englesku poziva Alice Monaghan, gdje će se on s vremenom morati suočiti s Nimue odnosno The Blood Queen. No njihova bitka će dovesti do kraja svijeta, sudbine koju Hellboy očajnički želi izbjeći…

Hellboy se prvi put pojavio 1993. godine u stripu Mikea Mignole. Hellboy je demon koji je prizvan iz pakla od strane nacista pri kraju Drugog svjetskog rata. Medutim, kako magija nije egzaktna znanost mali đavao se manifestirao u američkom taboru gdje su ga dočekali vojnici i okultisti, te učinili najlogičniju stvar na svijetu i posvojili ga. Točnije posvojio ga je profesor Trevor Bruttenholm, a nakon javne debate o njegovoj sudbini. 1952. godine Ujedinjeni narodi mu daju počasni status čovjeka te Hellboy postaje agent B.P.R.D.-a, američke agencije za borbu protiv paranormalnog. Glavni suradnici mu postaju čovjek-riba nepoznate prošlosti, Abe Sapien, i pirokinetičarka Liz Sherman koja u agenciju dolazi kao djevojčica te razvija bratsko-sestrinski odnos s Hellboyjem.

Hellboy

Check Also

Deadpool & Wolverine: novi teaser daje bolji pogled na Lady Deadpool

Od domaće pretpremijere filma Deadpool & Wolverine dijeli nas svega tjedan dana, a za sve …

Prvi trailer za Marvelov film Captain America: Brave New World!

Marvel Studios je konačno objavio prvi teaser trailer i poster za Captain America: Brave New …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics