Prvi pogled na novu, modernu tv adaptaciju za War of the Worlds

Stigao je prvi pogled na novu tv adaptaciju H. G. Wellsovog klasičnog romana War of the Worlds. Riječ je o osmodjelnoj seriji koju zajedno razvijaju i koproduciraju TV by Canal Plus, Fox Networks Group Europe & Africa i AGC Television. Trenutno serija traži mrežu na kojoj će se prikazivati u Americi i Europi. Tvorac i scenarist serije je Howard Overman (Merlin, Atlantis, Misfits). Režiseri su Gilles Coulier (The Natives, Cargo) i Richard Clark (Versailles, Outlander).

Glavne uloge tumače Gabriel Byrne (The Usual Suspects, Maniac, Vikings), Elizabeth McGovern (Downton Abbey), Léa Drucker (Le Bureau des Légendes), Natasha Little (Absentia, Silent Witness), Daisy Edgar Jones (Cold Feet, Gentleman Jack), Stéphane Caillard (Genius, Marseille), Adel Bencherif (The Little Drummer Girl, London Has Fallen) i Guillaume Gouix (The Returned).

Ostale uloge tumače Ty Tennant, Stephen Campbell Moore, Bayo Gbadamosi, Aaron Heffernan, Emile de Preissac i Alysson Paradis.

Radnja će pratiti priču Wellsove vanzemaljske invazije, no biti će smještena u današnje moderno vrijeme što jasno pokazuju i prve fotografije. Dakle očekuje nas nešto slično filmskoj adaptaciji Stevena Spielberga iz 2005. godine, ali očito u drugačijoj formi. Izvršni producenti serije su Overman, Johnny Caps i Julian Murphy.

Howard Overman je najavio da će se nova adaptacija uhvatiti ukoštac s temama rasne nadmoći i etničkih sukoba. Da će biti hrabra, osvježena, te da će se s njom moći povezati.

War Of The Worlds

War Of The Worlds

War Of The Worlds

War Of The Worlds

War Of The Worlds

Check Also

Trailer za nagrađivani nezavisni SF triler Volition

Giant Pictures je objavio službeni trailer za nezavisni SF triler Volition, koji je prošle godine …

Curon: prvi trailer za misterioznu Netflixovu horor seriju!

Netflix je netom objavio prvi trailer za originalnu talijansku žanrovsku seriju Curon, koja čini se …

Web Statistics