Home / Videodrom / Serije / Prvi pogled na Netflixovu seriju Raising Dion

Prvi pogled na Netflixovu seriju Raising Dion

Netflix je objavio prve fotografije za seriju Raising Dion koja se bavi usponima i padovima samohranog roditelja koji odgaja superherojsko dijete. Seriju je producirao Michael B. Jordan (Black Panther), a bazirana je na istomenom stripu Dennisa Liua. Zanimljivo je kako je serija bila u razvoju još od 2017. ali je odgođena da se ne preklapa sa serijom Stranger Things.

Raising Dion prati samohranu mamu Nicole koja nakon smrti muža sama odgaja svog sina Diona. No kvaka je u tome da Dion ima telekinetičke moći, koje su pak zapele za oko onima koji bi se njima rado okoristili. Kako Nicole odgaja sina polako razotkriva misteriozne okolnosti vezane uz smrt njezinog muža, kao i porijeklo Dionovih moći…

Glavne uloge tumače Alisha Wainwright (Shadowhunters) kao Nicole; Ja’Siah Young kao Dion; Michael B. Jordan kao Mark, pokojni muž Nicole; i Jason Ritter (Gravity Falls) kao Pat, najbolji Markov prijatelj.

Showrunnerica i scenaristica serije je Carol Barbee (UnREAL, Touch), dok su izvršni producenti Jordan, Kenny Goodman, Kim Roth, Dennis Liu, Michael Green, Charles D. King i Seith Mann koji je ujedno režirao nekoliko epizoda.

Raising Dion sa svih devet epizoda na Netflix stiže već 04. listopada.

Raising Dion

Raising Dion

Raising Dion

Raising Dion

Raising Dion

Raising Dion

Raising Dion

Raising Dion

Check Also

Creepshow: novi trailer nudi bolji pogled na stvari koje će vas odvesti do ludila

AMC-ova horor platforma Shudder objavila je novi trailer za antologijsku horor seriju Creepshow, baziranu na …

Otključajte tajne prvog teasera za The Secret Garden

Studiocanal je objavio prvi teaser trailer za nadolazeću adaptaciju The Secret Garden, baziranu na istoimenom …

Web Statistics