Prvi pogled na Netflixovu seriju Raising Dion

Netflix je objavio prve fotografije za seriju Raising Dion koja se bavi usponima i padovima samohranog roditelja koji odgaja superherojsko dijete. Seriju je producirao Michael B. Jordan (Black Panther), a bazirana je na istomenom stripu Dennisa Liua. Zanimljivo je kako je serija bila u razvoju još od 2017. ali je odgođena da se ne preklapa sa serijom Stranger Things.

Raising Dion prati samohranu mamu Nicole koja nakon smrti muža sama odgaja svog sina Diona. No kvaka je u tome da Dion ima telekinetičke moći, koje su pak zapele za oko onima koji bi se njima rado okoristili. Kako Nicole odgaja sina polako razotkriva misteriozne okolnosti vezane uz smrt njezinog muža, kao i porijeklo Dionovih moći…

Glavne uloge tumače Alisha Wainwright (Shadowhunters) kao Nicole; Ja’Siah Young kao Dion; Michael B. Jordan kao Mark, pokojni muž Nicole; i Jason Ritter (Gravity Falls) kao Pat, najbolji Markov prijatelj.

Showrunnerica i scenaristica serije je Carol Barbee (UnREAL, Touch), dok su izvršni producenti Jordan, Kenny Goodman, Kim Roth, Dennis Liu, Michael Green, Charles D. King i Seith Mann koji je ujedno režirao nekoliko epizoda.

Raising Dion sa svih devet epizoda na Netflix stiže već 04. listopada.

Raising Dion

Raising Dion

Raising Dion

Raising Dion

Raising Dion

Raising Dion

Raising Dion

Raising Dion

Check Also

Serija What We Do in the Shadows je obnovljena za 3. sezonu!

Ako je suditi po dosadašnjim kritikama druga sezona FX-ove humoristične serije What We Do in …

Tenet: stigao je novi misteriozni trailer za Nolanov film

Warner Bros. Pictures je objavio novi trailer za Tenet, redatelja Christophera Nolana. I dok se …

Web Statistics