Prvi pogled na Netflixovu misterioznu seriju 1899

Uskoro stiže nova serija od tvoraca izvrsnog serijala Dark. I naravno opet je riječ o neobičnoj i misteroznoj seriji, no ovaj puta radnja prati grupu imigranata koji putuju brodom iz Europe u New York na prijelazu prošlog stoljeća. Žanrovski je za sada teško s točnošću odrediti seriju jer iako se očito radi o drami i hororu, još ne znamo kakvi nas to užasi očekuju, odnosno da li su natprirodni. Bilo kako bilo Netflix je danas otkrio prvi pogled na seriju 1899 od tvoraca Jantjea Friesea i Barana bo Odara. Prvu službenu fotografiju i kratki misteriozni teaser pogledajte ispod članka.

Prva sezona serije 1899 se sastoji od osam epizoda, koje u fokusu imaju misteriozne događaje putovanja imigrantskog broda iz Europe u New York. Putnici, različitog porijekla i nacionalnosti, ujedinjeni su u svojim nadama i snovima za novo stoljeće i novu budućnost u inozemstvu. Ali kad na otvorenom moru otkriju drugi brod koji je davno nestao, putovanje im se neočekivano pretvara u noćnu moru.

Internacionalnu glumačku ekipu čine Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Maciej Musial, Lucas Lynggaard Tonnesen, Rosalie Craig, Clara Rosager, Maria Erwolter, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentao, Isabella Wei, Gabby Wong, Jonas Bloquet, Fflyn Edwards, Alexandre Willaume i Anton Lesser. Zanimljivost je da će zapravo svi glumci pričati na svom materinjem jeziku.

“Znajući da smo napravili [seriju] Dark, svi mogu biti sigurni da će ovo biti nešto čudno, divlje i ludo.” – izjavio je Odar.

“Svi putnici na brodu putuju s tajnama za koje ne žele da izađu na vidjelo. Serija je ponovo izgrađena poput slagalice.” – dodao je Friese.

Pilot nosi prigodni naslov The Ship. Inicijalno je bilo u planu da serija na Netflix stigne 2021., ali s obzirom da je početak produkcije bio u travnju a završetak planiran za rujan 2021., to je sada nemoguće, pa se prva sezona očekuje negdje 2022. godine.

1899
Klikni za uvećanje!

Check Also

Friški trailer i posteri za film Deadpool & Wolverine

20th Century Studios i Marvel Studios objavili su novi trailer i postere za film Deadpool …

Amazonova serija Fallout službeno je obnovljena za 2. sezonu!

Amazon MGM Studios obnovio je postapokaliptičnu seriju Fallout za drugu sezonu. No, i prije nego …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics