Prvi pogled na Netflixov SF triler Stowaway

EW je danas ekskluzivno objavio prvi pogled na Netflixov SF triler Stowaway koji stiže već 22. travnja. Što znači da sasvim sigurno nećemo još dugo čekati na trailer. Redatelj filma je Joe Penna (Arctic), koji ujedno i potpisuje scenarij zajedno s Ryanom Morrisonom. Zanimljivo je da je Netflix tek nedavno kupio prava na film nakon što je iz igre za nadmetanje ispao Sony. Malo nas doduše brine informacija da će Europa uz Aziju imati limitirani pristup, što znači da u paketu nisu sve zemlje Europe i Azije, tako da se nadamo da mi nismo među iznimkama.

U misiji usmjerenoj na Mars, nenamjerni putnik slučajno nanosi ozbiljnu štetu sustavima za održavanje života svemirskog broda. Suočavajući se sa sve manjim resursima i potencijalno mračnim ishodom, medicinski istraživač pojavljuje se kao jedini glas koji se suprotstavlja kliničkoj logici njezinog zapovjednika i brodskog biologa.

Napetost je pojačana ograničenim prostorom svemirske letjelice, koja ponekad stoji u šokantnom kontrastu s krajnjom otvorenošću beskrajnih zvjezda neposredno izvan nje. I sama glumačka postava je iznimno kompaktna, sa samo četiri lika zarobljena zajedno u ovom opasnom okruženju.

Fotografije iz filma nam daju prvi pogled na glavne likove koje tumače Toni Collette (Hereditary), Anna Kendrick (A Simple Favor), Daniel Dae Kim (Hellboy) i Shamier Anderson (Wynonna Earp).

Stowaway

Stowaway

Stowaway

Stowaway

Stowaway

Check Also

Marvel je objavio prvi pogled na film The Eternals

Godinama je prvi vikend u svibnju bio rezerviran za veliko filmsko superherojsko ostvarenje, i dok …

Ghost Lab: trailer za Netflixov nadnaravni triler

Netflix je objavio službeni trailer za tajlandski nadnaravni triler Ghost Lab iliti Phi Hxng Ptibatikar. …

Web Statistics