Prvi pogled na Matta Damona u filmu “The Martian” redatelja Ridleyja Scotta

 

Većina Scottovog sf filma “The Martian” odvija se na Marsu, ali nemojte očekivati ksenomorfa tijekom ove svemirske avanture. “Samo geologija” – istaknuo je redatelj Aliena referirajući se na svoj najnoviji film koji u fokusu ima austronauta Marka Watneyja (Matt Damon) ostavljenog na milost i nemilost crvenom planetu. “Zadnja stvar o kojoj Mark razmišlja je život na Marsu. On razmišlja kako sačuvati svoj život na Marsu.” Nakon oluje njegova ekipa će pretpostaviti da je mrtav i ostaviti ga. “Otkrit će da ima problem, i umjesto da se prepusti očaju jer ima još 28 dana života u najboljem slučaju, on će se uhvatiti u koštac s problemom i riješavati ga.”

The Martian je adaptacija istoimene knjige Andyja Weira. Uz Damona ostatak zvjezdane glumačke ekipe čine Jessica Chastain, Kate Mara, Kristen Wiig, Sebastian Stan, Chiwetel Ejiofor, Jeff Daniels, Sean Bean i Donald Glover.

Ovo je već drugi film u kojem Matt Damon glumi austronauta izgubljenog u svemiru. Prvi je Interstellar, koji uz Damona ima i Jessicu Chastain kao drugu poveznicu (i iako u Nolanovom filmu Chastain ne putuje u svemir, u drugom tumači austonauta.)

Film u kina stiže 23. studenog. Jučer se pojavila prva fotka koja je navodno procurila, a već danas imamo nekoliko zanimljivih službenih fotografija pa se bacite na gledanje.

24052015_the-martian_01

24052015_the-martian_02

24052015_the-martian_03

24052015_the-martian_04

24052015_the-martian_05

24052015_the-martian_06

Check Also

Outer Range: trailer za 2. sezonu serije izaziva putovanjem kroz vrijeme

Prime Video objavio je prvi službeni trailer i poster za drugu sezonu SF mystery serije …

Prvi pogled na antologijsku SF seriju A Thousand Suns

Pred vratima je uzbudljiva, originalna web SF serija A Thousand Suns čiji prvi teaser trailer …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics