Prvi pogled na Lexa Luthora iz nadolazećeg filma “Superman V. Batman”

 

Odabir glumaca za novi film Zacka Snydera počeo je izazivati kontroverze odmah na početku kada su za ulogu Batmana odabrali Bena Afflecka. Fanovi DC-ovih stripova žalili su se na gotovo svaki korak produkcije koji je izašao u javnost, usprkos tome što je “Superman V. Batman” nastavak tek prosječno prihvaćenog filma “Čelični čovjek” iz 2013. godine.

Samo jedna od tih stavki bila je odabir Jessea Eisenberga za ulogu Lexa Luthora, glavnog Supermanovog neprijatelja i općenito jednog od najvećih DC negativaca. Glavni razlozi za to bili su relativno dječačko lice mladoga glumca i njegova bujna kosa, što je čista suprotnost od izgleda na kojega su navikli fanovi Superman serijala Ipak, nove službene slike koje je objavio Warner Bros pokazuju da se tog glumca možda prerano sudilo i da bi u konačnici mogao obaviti ulogu bolje nego što se na početku očekivalo.

Koliko je stvarno kvalitetan bio casting saznat ćemo tek 25. ožujka 2016 kada u kina dolazi “Superman V. Batman: Dawn of Justice” u kojem ćemo vidjeti sukob Batmana i Supermana, kao i osnivanje Lige Pravednika.

Možda bi bolja pitanja bila hoće li Warner Bros uspjeti nadmašiti Marvelove “Osvetnike”, što je očito cilj ovog projekta. Ili pak koliko će filmova o superherojima izaći godinu dana od danas. Toliko pitanja, toliko superhero filmova… A tako malo odgovora.

U međuvremenu procurile su i neke novosti vezane uz radnju filma. Čini se da smo dobili barem dio odgovora na pitanje zašto će doći do sukoba Batmana i Supermana. Neće vas čuditi kada kažemo da je svoje prste u tome imao upravo lik Lexa Luthora. (slijede mogući spoileri)

U filmu “Batman V. Superman” Superman nije pokorni sluga vlade, i zapravo mu većina svjetskih vlada ne vjeruje. Upravo je Superman taj koji će otići u Gotham i započeti sukob… i to na nalog Lexa Luthora. No zašto, i što time Lex pokušava postići, e to tek trebamo otkriti. No u svakom slučaju kada sukob završi Batman će biti taj koji će moći uprijeti prstom u Supermana i reći da je on taj koji ga je započeo.

 

26032015_lex_luthor

Check Also

The Witcher: Netflix je dao zeleno svjetlo za 5. sezonu

Ne znamo koliko vam je to uzbudljiva vijest, s obzirom da već od četvrte sezone …

Star Trek: Strange New Worlds, novi trailer, isječak i poster za 2. sezonu

Paramount Plus objavio je novi trailer, isječak i poster za drugu sezonu serije Star Trek: …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics