The Witcher: prvi pogled na Henryja Cavilla kao Geralta od Rivije

Netflix je objavio prvi službeni pogled na Henryja Cavilla kao Geralta od Rivije, u njihovoj nadolazećoj fantasy seriji The Witcher. Prvi pogled na glavnog lika ekranizacije popularnog kniževnog serijala Andrzeja Sapkowskog je stigao uoči početka produkcije u Mađarskoj.

Glavne ženske uloge tumačit će Freya Allan (The War of the Worlds, Into the Badlands) i Anya Chalotra (The ABC Murders, Wanderlust) kao Ciri i Yennefer.

U ostalim većim ulogama naći će se Jodhi May (Game of Thrones, Genius) kao kraljica Calanthe; Bjorn Hlynur Haraldsson (Fortitude) kao njezin muž Eist; Adam Levy (Knightfall, Snatch) kao druid Mousesack; MyAnna Buring kao rektorica akademije magije u Aretuzi, Tissaia; Mimi Ndiweni i Therica Wilson-Read kao novakinje čarobnice – Fringilla i Sabrina, te Millie Brady kao izgnana princeza Renfri.

Glumačka ekipa se u međuvremenu zaokružila i novim imenima, Eamon Farren (The ABC Murders, Twin Peaks) kao Cahir, Joey Batey (Knightfall, Strike) kao Jaskier, Lars Mikkelsen (House of Cards, Sherlock) kao Stregobor, Royce Pierreson (Wanderlust, Judy) kao Istredd, Maciej Musiał (1983) kao Sir Lazlo, Wilson Radjou-Pujalte (Jamillah & Aladdin, Dickensian) kao Dara i Anna Shaffer (Harry Potter) kao Triss. Također se pridružuju i Rebecca Benson (Marilka), Shane Attwooll (Nohorn), Luke Neal (Vyr), Matthew Neal (Nimir), Tobi Bamtefa (Danek), Sonny Serkis (Martin), Roderick Hill (Fletcher), Inge Beckmann (Aridea), Charlotte O’Leary (Tiffania), Natasha Culzac (Toruviel), Amit Shah (Torque) i Tom Canton (Filavandrel).

Lauren Schmidt Hissrich koja je producirala Netflixove serije Daredevil i The Defenders je showrunnerica i izvršna producentica serije The Witcher, zajedno s Alikom Sakharovom (House of Cards, Game of Thrones). Nedavno je Hissrich izjavila da unatoč tome što je veliki fan video igara, da će Netflixova serija biti nezavisna od njih i da se neće oslanjati na njih. “Željeli smo napraviti našu vlastitu vizualnu interpretaciju. Kako sam razvijala seriju tako sam se povukla od igranja video igara jer sam se htjela osigurati da serija koju stvaramo bude unikatna.” Također je izjavila i kako nema potrebe za bojazni da će serija biti bez ključnog kulturološkog konteksta. Sean Daniel, Jason Brown i Kathy Lingg su također izvršni producenti za Hivemind Entertainment zajedno s Tomekom Baginskim i Jarekom Sawkom za Platige Image.

Alik Sakharov (House of Cards, Game of Thrones) će režirati četiri epizode serije, dok će Alex Garcia Lopez i Charlotte Brändström režirati po dvije epizode.

The Witcher

Check Also

Prvi pogled na Appleovu seriju Time Bandits, remake kultnog filma Terryja Gilliama

Da Apple radi na remakeu Time Banditsa to već vjerojatno znate, ali možda ste propustili …

Pripremite se za kaos s novim trailerom za Beetlejuice Beetlejuice!

Warner Bros. je objavio puni trailer za film Beetlejuice Beetlejuice, originalno poznat kao Beetlejuice 2. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics