Prvi pogled na film Godzilla: King of the Monsters

EW nas je počastio s ekskluzivnim pogledom na film Godzilla: King of the Monsters. Objavljene su dvije fotografije, a otkrivena je i radnja filma.

Prva fotografija otkriva Godzillu koja izgleda trijumfalno dok svojim atomskim dahom osvjetljava nebo. Druga fotka nije toliko cool kao prva, ali zato nam daje priliku vidjeti Millie Bobby Brown u ulozi koja nije Eleven. Godzilla 2 će joj biti prvi film u kojem će glumiti nakon serije Stranger Things. Brown je jedna od nekoliko novih likova, poput Vere Farmige koja se također nalazi na drugoj fotki, i Kyla Chandlera. Farmiga tumači doktoricu Emmu Russell, znanstvenicu koja radi za organizaciju Monarch, dok Brown tumači njezinu kćer. Njih dvije otima misteriozna organizacija s vlastitim planovima za Godzillu, te ih Chandler koji tumači Marka Russella, bivšeg muža doktorice Emme Russell nastoji spasiti.

Godzilla: King of the Monsters se odvija pet godina nakon događaja filma Godzilla iz 2014. Što zapravo nije ni izbliza dovoljno vremena da se ljudi pomire s otkrićem Godzille, i saznanjem da s tim stvorenjem moraju dijeliti planet. “Svijet reagira na Godzillu kao i na bilo koji drugi zastrašujući događaj – s pretjerivanjem.” – izjavio je redatelj filma Michael Dougherty (Krampus, Trick ‘r Treat). Godzilla nije bila viđena nakon destruktivnog finala “ali prisutna je paranoja i beskonačne spekulacije da li je jedina svoje vrste ili smo ugroženi i od ostalih primjeraka njezine vrste.”

Film će tu situaciju ubrzo razjasniti, jer postoje još barem tri velike zvijeri, točnije troglavi King Ghidorah, gigantski insekt Mothra i leteće čudovište Rodan.

Nova priča prati herojske poduhvate kriptozoološke agencije Monarch, dok se njezini članovi sukobljavaju s ogromnim čudovištima, uključujući i moćnu Godzillu koja se pak sukobljava s Mothrom, Rodanom i ultimativnim neprijateljem troglavim Kingom Ghidorahom. Kada se ponovo uzdignu te drevne supervrste, za koje se smatralo da su samo mitovi, dolazi do borbe za prevlast, što će preživljavanje čovječanstva staviti pod veliki upitnik…

Godzilla: King of the Monsters u kina stiže 31. svibnja 2019. godine, a prvi teaser za film se očekuje idući tjedan na Comic-Conu. Treba spomenuti i da je redatelj najavio manje poveznice s idućim filmom – Godzilla vs. Kong koji bi trebao stići 22. svibnja 2020. godine.

Godzilla: King of the Monsters
MILLIE BOBBY BROWN kao Madison Russell i VERA FARMIGA kao dr. Emma Russell
Godzilla: King of the Monsters
Godzilla

Check Also

Love, Death + Robots: prvi trailer za 2. sezonu animirane antologijske serije!

Netflix je objavio prvi službeni trailer za drugu sezonu animirane antologijske serije za odrasle Love, …

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings: prvi trailer otkriva novog heroja i poznatog zlikovca!

Stiglo je vrijeme da upoznamo novog Marvelovog superheroja. Marvel Studios je danas objavio prvi poster …

Web Statistics